Hirdetés

Művészet az almás pitén: Rosenstein Tímea új műfajt teremtett

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Pillásként dolgozik a magyar pontyfogó bajnok – Viki csapattársával a nyári világbajnokságra készül

Egy meglett férfiembernek is kihívást jelenthet kézben megtartani egy közel harminckilós halat, nemhogy egy nőnek. Viki azonban gyakorlott horgász, aki bírja a strapát, annyira, hogy a nyári világbajnokságra készül. Anyukája és apukája is horgászott, így nem volt kérdés, hogy előbb-utóbb ő is pecabotot ragad. Tíz év kihagyás után pár éve újrakezdte a horgászatot, és szorgosan gyűjteni kezdte a kupákat és érmeket. Rövid időn belül hobbihorgászból magyar pontyfogó bajnok lett.

Testőr, bizalmas és menedzser – a színészek, akik megmutatták, milyen lehetett Jimmy élete

Nincs király udvartartás nélkül, és nincs sikeres sorozat sem fontos és emlékezetes mellékszereplők nélkül. Ahogy Zámbó Jimmy életét kiegészítették a családtagjai, a barátai és a munkatársai, úgy segítették a Király című sorozat történetvezetését a kisebb, de annál fontosabb karakterek.

Szinte az összes Cápa versenybe szállt, hogy befektethessen, mégis hoppon maradtak

Balogh Petya kivételével mindegyik befektető ajánlatot tett a 19 éves Pachert Balázsnak, aki ezután behívta a barátait, hogy átbeszélje velük, bevegyék-e bármelyik Cápát a cipős vállalkozásba. Hiába mondott mindannyiuknak nemet, Balogh Levente nem állt le, és tett még egy ajánlatot.

„Elnézést, itt furcsa pillanatok vannak” – Hevér Gábor bakija miatt leállt a forgatás

A Gólkirályság felvételein mindig akad egy-két félresikerült mondat vagy vicces véletlen, ami még a színészeket is meglepi. Ez az 5. rész munkálatai közben sem volt másképp, ahol nem csak Hevér Gábornak sikerült mosolyt csalnia kollégái és a stáb arcára.

Szünetre vonul az X-Faktor, jön a The Voice az RTL-re!

72 országot már meghódított, hamarosan pedig az RTL képernyőjére érkezik a The Voice. A világ egyik legsikeresebb tehetségkutató műsora az idén szünetre vonuló X-Faktort váltja. Kolosi Péter, a csatorna programigazgatója mindenkit megnyugtatott: lesz még X-Faktor, csak nem 2023-ban. A The Voice-nak nagyon különleges szabályai vannak: a zsűritagok háttal ülnek, nem látják, hogy ki énekel, ezért első körben a hangjukkal kell meggyőzniük a zsűrit a versenyzőknek. Itt tehát a hang a legnagyobb fegyver.

Lakatos István: Ez a Cápák között, nem a Celeb vagyok, ments ki innen!

Az üzleti showműsor következő adásában Lakatos István és Balogh Petya összecsapnak egymással, Tomán Szabina elmenekül egy kígyó elől, két Cápa pedig már akkor eldönti, hogy beszáll az egyik üzletbe, amikor meglátja a vállalkozót. További részletek vasárnap 19 órától a Cápák között hatodik részében.

„Ezek a táskák eladnak engem” – szemétből készít táskákat az ápolóként dolgozó vállalkozó

Viola Melinda papírhulladékból álmodta meg táskáit, amiket egy szociális intézet lakóinak segítségével készít el. A vállalkozó 4 millió forintot kért a Cápáktól, amiért cserébe 7 százalék tulajdonrészt ajánlott fel cégéből.

Ezeket láttad már?