Hirdetés

Ordás lángos és Kárpát burger: októbertől még székelyebb ételekkel hódít a SZÉK

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Lehet otthon kutyulni egy piskótatésztát, de egy kozmetikumot nem” – a vállalkozó kikérte magának Balogh Petya kritikáját

Both Tímea, a Herbsgarden termékek megálmodója csak a forgalmazó cégbe vette volna be a Cápákat, a fejlesztő és gyártó vállalkozást egyedül vitte volna tovább, ez azonban nem tetszett a befektetőknek. „Amibe bevennél minket, abban nincs is semmi” – fogalmazta meg aggályait Balogh Petya, aki később a „háztáji, kicsiben kutyult, natúr kozmetikumok” piacára is kitért.

Lilu a Liluland kapcsán: „Azok a vállalkozások működnek jól, amik szerelemvállalkozások!”

A Cápák között műsorvezetője saját vállalkozásáról, a Lilulandről mesélt kameránk előtt, illetve azt is elárulta, hogyan tudja összeegyeztetni a szerelemprojektjét az anyasággal!

„Egy szobrot be lehet fejezni, de egy szobor sosincs kész” – Majoros György kezei között életre kelnek az acéldrótok

A rideg, kemény acél is megszelídül és új életre kel Majoros György kezei között. Olyan szobrokat készít, amilyeneket a világon összesen csak öten csinálnak. Ő viszont meg is festi alkotásait, így lesznek egyedülállóak a munkái. A művész több heti gondolkodás után veszi elő a hegesztőszemüveget, és kezd alkotni. Azt mondja, amikor igazán elmerül a munkában, kiesik nála az idő.

Így szelt le egy darabot saját kezéből, Kovács Lázár a sztárséf, megmutatta a Fókusznak, hogy félkézzel is tündér a konyhában

Nagy veszélybe került a sztárséf, Kovács Lázár részvétele az áprilisi pizza-világbajnokságon. Lázár majdnem levágta a hüvelykujját. Hogy hogyan szelt ki a kezéből egy darabot a sztárséf, majd azt hogyan varrták vissza, kiderül a riportól.

„Bár a felét se értik, imádják” – európai turnéra készül Azahriah, egy angol ügynökséggel is leszerződtek

Dalai sikerét látva a menedzsment megpróbálkozik a nemzetközi megmérettetéssel. A Fókusz stábja ott volt Azahriah Aréna-koncertjén.

Eljegyzések, szakítások, meglepetés babák és romantikus betörések – ez történt az Apatigris 3. évadában

A sorozat főszereplőinek a legújabb évadban is megannyi hullámvölgyön kellett átverekedniük magukat a boldogság reményében. Most összegyűjtöttük a 3. évad legfontosabb pillanatait. A sorozat új évada elérhető az RTL+ streaming-platformon.

Hevér Gábor szerint az életben pusztító A mi kis falunk Gyurijának kocsiját vezetni

A nézők már nagyon várták a pajkaszegiek visszatérését, no meg a színészek bakijait is. Ezúttal a ritkán tévesztő Csuja Imre jeleskedett, úgy tűnik nehezen indult a szünet utáni első munkanapja a hivatalban. A Pali bácsinak – szokásához híven – elég volt csak megszólalnia, és máris mindenki röhögőgörcsöt kapott a felvételen. A most szombati részben a Répa testvérek újra Gyuri kocsijával kalandoznak, de ki tudja, meddig lehet.

Ivott, drogozott és nem a felesége miatt romlott meg a viszonya bátyjával – többek között erről beszélt legújabb botrányinterjújában Harry herceg

Szerda óta látható Harry herceg exkluzív interjúra az RTL+-on. Bár a 38 éves herceg 2020-ban visszalépett udvari feladataitól, éri még reflektorfény: dokumentumfilmben szerepelt, könyvet írt, nemrég pedig első önálló amerikai televíziós interjúját adta Anderson Coopernek. A királyi családdal való szakítása óta több vád is érte Károly kisebbik fiát, aki most nyers őszinteséggel mondta el saját igazságát.

Ezeket láttad már?