Hirdetés

Minőségi magyaros étterem vagy turistacsapda? – Teszteltük a Városliget kedvelt éttermét

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Időjárás 2023-06-07

12-16 fok közé süllyed hajnalra a hőmérséklet, majd nagyon gyorsan emelkedni fognak az értékek. Fülledt melegre készülhetünk záporokkal, zivatarokkal és több helyen eshet a délutáni, kora esti órákban.

A Balaton soha nem lesz már olyan, mint akár csak 10 éve, de meddig lehet még kihasználni a magyar tengert?

Visszafordíthatatlan folyamatok, elszabadult építkezések, nagyberuházások, tehetetlen helyiek és a Balaton örökre megváltozó képe. Itt tart most a magyar tenger. Benyó Rita, a Szabad Európa újságírója járta körül a tavat és témát, és arra a következtetésre jutott, hogy a magánérdek helyenként felülírta a közérdeket, és olyan beruházások történtek vagy kezdődtek el, amelyek az egész tó élővilágát veszélyeztetik.

„Dupla idegösszeomlása” volt a spirituális bolti eladónak a fináléban

Az RTL vetélkedőjének hétfői fináléjában egy több mint 800 ezer forintos főnyereményért küzdött a bolti eladóként dolgozó Magyar Roland, aki szabadidejében imád süteményeket készíteni, és aki spirituális beállítottsága révén mert hinni a csodákban. 

Újabb részletek derültek ki Herczeg Zoltán feltételezett drogügyéről

Eddig nem ismert részletek derültek ki Herczeg Zoltán drogbotrányáról, amit a HVG újságírója hozott nyilvánosságra. A divattervezőt 2022. október 21-én a rendőrség kábítószerkereskedelem gyanúja miatt letartóztatta. A friss fejleményeket nem kommentálta, azonban ügyvédje szerint lenne olyan információ, ami árnyalná a képet. 

Ki a felelős annak az amerikai férfinak a haláláért, aki egy hajóról a Dunába ugrott? – Az áldozat szülei Budapestre jöttek a válaszokért

Játéknak indult, tragédia lett belőle. A Los Angeles-i férfi két hete fogadásból ugrott a Dunába, amikor barátaival sétahajózáson vettek részt. Hiába volt jó úszó, a sodrás magával ragadta, és a vízbe fulladt. Szülei a történtek után azonnal Budapestre utaztak és ügyvédet fogadtak, mert szerintük ha a hajó személyzete másképp cselekszik, a fiúk még ma is élne. 

Ilyen, amikor valaki hatvan felett cseréli a „sima” edzést komoly testépítésre

Koltai Gabriella három lány édesanyja, sőt már nagymama is. Hatvan felett, a gyerekek születése után egyszer csak gondolt egyet, és a Jane Fondás aerobicot lecserélte nagyobb súlyok emelgetésére, és testépítésre adta a fejét. Ebben pedig nem más segített neki, mint a háromszoros fitnessmodel-világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, tizennégyszeres magyar bajnok lánya, Nagy Betti.

„Egy kolbász, egy sonka az már luxusélelmiszernek számít” – a magyar sztárokat is megviseli a brutális drágulás

Akkora az inflácó Magyarországon és annyira elfogyott az emberek tartaléka, hogy sokan tényleg elkezdtek jóval kevesebbet fogyasztani. Egy boltos szerint ma már ott tartunk, hogy a sonka és a kolbász is luxusélelmiszernek számít. Nincs olyan ember, akit ne érintene a drágulás, nem kivételek ez alól a hazai hírességek sem. Horváth Éva a 2000 forintos tejfölön döbbent meg, Járai Máté pedig a magas benzinárak miatt szívja a fogát. A színésznek korábban sosem kellett megnéznie a közértben az árakat, mára kénytelen körültekintőbben vásárolni. A magas árakra a legtöbben úgy reagáltak, hogy egyszerűen nem vettek meg annyi mindent.

Újra napi sorozaton dolgozik Kalamár Tamás

Hogyan tud egy barátság annyira elmérgesedni, hogy az egykori barátok már szóba sem állnak egymással? A Szomszéd tehene egy véresen komoly komédia lesz, az új napi sorozatot pedig nemsokára láthatják. A Barátok közt egykori rajongói, vagy a Bátrak földjét kedvelők lehet, hogy újra találkozhatnak majd egykori nagy kedvencükkel is.

Ezeket láttad már?