Hirdetés
Bespájzolva

3-fogásos olasz menü, ha jönnek a vendégek

Hirdetés

3-fogásos olasz menü, ha jönnek a vendégek

Hirdetés
Kerüljétek el a zsúfolt éttermeket, és inkább főzzetek otthon a haverokkal, ami sokkal nagyobb mulatság! Most egy igazi olasz menüt hoztunk nektek, aminek gyerekjáték az elkészítése, és így több idő jut egymásra, na meg arra a borra, ami a főételhez szükséges… ;)
Hirdetés

Csatlakozzatok ti is az UNICEF #főzzagyermekekért kampányához, vendégeljétek meg a barátaitokat, vagy legyetek ti a vendégei másoknak, érezzétek magatokat jól, és támogassátok a világ legsebezhetőbb gyermekeit, ahogy mi is tesszük! Mutatunk néhány tippet hozzá!  

Őszi minestrone 

Lilla hatalmas rajongója a minestrone minden fajtájának – és úgy az olasz kajáknak általában –, szóval nem is lehetett kérdés, hogy elkészítse az őszi változatot. Szupertartalmas leves, ami a hűvös napokon testet-lelket megmelenget. Nyugi, lesz benne parmezán. 😀 

Őszi minestrone

Cacciatore csirke

Tehettünk volna ide valami pastát is, de az már igazán túl klisés lett volna, szóval jöjjön helyette az olaszok csirkepörköltje. Ahogy a legtöbb ételük, ez is a zeller-répa-hagyma szentháromsággal indul, és a többi hozzávaló is hasonlóan nehezen beszerezhető. Ettől azonban nehogy azt gondoljátok, hogy valami snassz dolog lesz a végeredmény, mert el fogjátok dobni az agyatokat, olyan jó lesz nektek! 

Cacciatore csirke

Pezsgős tiramisu pohárkrém 

Kevés ennél villantósabb desszertet tudunk elképzelni, ráadásul nem is bonyolult, szóval minden adott hozzá, hogy ezzel kényeztessétek magatokat és a barátaitokat. Aztán ha már kivégeztétek azt az üveg vörösbort, óvatosan a maradék pezsgővel. 😀

Pezsgős tiramisu pohárkrém
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások