Hirdetés

3 fogásos menü, ha vega ebéddel várod a barátokat

Hirdetés

3 fogásos menü, ha vega ebéddel várod a barátokat

Hirdetés
Kezdődik a böjt, így most egy tuti vega menüsorral érkezünk, amiből kicsit sem fog hiányozni a hús. Figyelem, nagyon laktató és nagyon finom!
Hirdetés

Csatlakozzatok ti is az Unicef #főzzagyermekekért kampányához, vendégeljétek meg a barátaitokat, vagy legyetek ti a vendégei másoknak, érezzétek magatokat jól, és támogassátok a világ legsebezhetőbb gyermekeit, ahogy mi is tesszük! Mutatunk néhány tippet hozzá!  

Török vöröslencse-krémleves 

Ahogy Lilla is írja, ebben a levesben a menta a varázslat, így ha tehetitek, a vendégek érkezése előtt egy nappal készítsétek el, mert akkor fognak igazán összeérni az ízek. Mivel krémlevesről van szó, szupergyorsan elkészül, semmilyen konyhai tapasztalatot nem igényel, így a kezdők is villanthatnak egy nagyot. Megígérhetjük, hogy egyetlen csepp sem fog maradni belőle!

Fűszeres, sült karfiolos-paradicsomos saláta

Mivel a krémlevesek elég laktatóak (és úgyis lesz desszert is), úgy gondoltuk, most bőven megteszi egy könnyű saláta főfogásnak. Külön jó hír, hogy nagyjából annyi időt vesz igénybe, mint a leves, és körülbelül ugyanannyi szakmai hozzáértést is igényel. Viszont nagyon ízgazdag és egy valóságos vitaminbomba, így a tél vége felé. 

Klasszikus meggyes pite

Igazi retró zárás következik a végére. Mivel a leves és a sali is elég megúszós volt, gondoltuk, itt már belefér egy kis pepecselés, főleg, hogy a végeredmény agyeldobós! Ahhoz képest egyébként, hogy tuti sikerre számíthattok, annyira nem is sok vele a macera, a tölteléket simán el tudjátok készíteni, amíg pihennek a tészták, és az egészhez egyetlen lábasra lesz csak szükség. A legnagyobb nehézsége ennek a receptnek, hogy meg kell várni, hogy kihűljön, mielőtt nekiesnétek. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?