Hirdetés
Bespájzolva

5 + 1 súlyosan király burger

Hirdetés

5 + 1 súlyosan király burger

Hirdetés
A hamburger az egyik kedvenc műfajunk, hiszen az égvilágon mindent zsemlébe lehet pakolni. Nem is szoktunk szégyenlősködni, ha erről van szó, és mostanában annyi fantasztikus burger készült az SK-bázison, hogy nem várhattunk tovább egy toplistával!
Hirdetés

Klasszik sajtburger 

Bemelegítésként kezdjük egy nagyon egyszerű és gyors recepttel. Gyakorlatilag onnantól kezdve, hogy megszületett az igény, 15-20 perc múlva már tolhatjátok is befele. Midenképp mentsétek le ezt a receptet, hiszen akkor is nagyon hasznos tud lenni, ha hirtelen beállítanak a haverok. 

Céklás burger házi tönkölybucival 

Valamilyen oknál fogva totál berögzült az a sztori, hogy a vega burgerekbe valami sajtot kell pakolni – általában camembert-t. Persze nem állítjuk, hogy az nem lehet baromi finom is, de ezerféle isssteni zöldségpogit lehet készíteni, ami azért jóval kreatívabb megoldás. Lilla céklás burgeréért konkrét harcok mentek, szóval egyszer minimum gyártsátok le. Ha nem is vágytok épp hamburgerre, kis salátával, vagy kisebb méretben főzelékfeltétnek sem utolsó! 

Triplaszintes burger 

Adódhat a kérdés, hogy ennek mégis mi értelme van…? Nem állítjuk, hogy indokolatlanul, mert ez tényleg egy totál brutál agyeldobós hambi, de ha Jani egyszer a fejébe vesz valamit… akkor abból általában hamburger lesz! Vacsira, mondjuk, nem feltétlenül ajánljuk, de ha ebédre betoljátok, aznap este valószínűleg nem fog más kelleni 😀

Lazacburger sült édeskrumplival

Ennél finomabb halas burgert nehezen tudunk elképzelni, de szerencsére nem is kell, hisz már megcsináltuk! A lazac és a kapor elválaszthatatlan jó barátok, így most is remekelnek, az édesburgonyachips pedig csodás escortja gyakorlatilag mindennek. 😀 Ne is várjatok vele tovább, tegyétek fel a to do listára mihamarabb! 

Zé vegán burgere

Gondoltunk természetesen vegán olvasóinkra is, mert mi már csak ilyenek vagyunk. Hús ide vagy oda, szerintünk ezt a hambit még a legelvetemültebb húsfanok is másodpercek alatt pusztítanák el. Ha ez nem lenne elég, Zé nem volt rest házi bucit is készíteni hozzá, hogy véletlenül se rontsátok el az összhatást egy száraz, szikkadt bolti verzióval. 

Kecskesajtos burger rösztivel 

Azt jó előre tudni, hogy itt nem egy kecskesajtdarab/szelet kerül grill formában a bucik közé, hanem szósz készül belőle – de még milyen! Ehhez jön még a marhahúspogi, a röszti ÉS a pirított hagyma, amik olyan észvesztő kombót alkotnak, hogy vétek lenne kihagyni. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások