Hirdetés

5 csodálatos nudlirecept, amit nem fogsz megunni!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

„Amikor megnyertem, akkor ez még rosszabb lett” – Solyom Bernit megviselik a rosszindulatú kommentek

Többhónapnyi kőkemény munka és őrületes siker után, a csillogó színpadról vissza az erdélyi fenyvesek közé – elképesztő utat tett meg az elmúlt fél évben Solyom Berni, a X-Faktor 2022-es győztese.  A gyergyószentmiklósi lányt hazaérkezése után, otthonában látogattuk meg. A 17 éves lány nyíltan beszélt arról is, hogy milyen hatással vannak rá a negatív kommentek, és hogy egy óriási döntés előtt áll az egész család.

Zámbó Krisztián

1. Válogatás

Visszatért a Gyertek át! – A Sztárvetélkedő

Visszatért Sebestyén Balázs csipkelődő, pikáns humort sem nélkülöző műsora, amely megújult formában szórakoztatja a nézőket. Ismét két, négy fős csapat küzd meg egymással a dicsőséges győzelemért. A nézők rekeszizmai jól bevált és vadonatúj, eddig még nem látott játékokon edződhetnek. 

Előzetes: „Szeretem a rosszfiúkat” – Saci és Laci elfelejtett védekezni (12.03.)

Miután Saci megtalálja a bontatlan óvszert, Lacin azonnal a patikába rohan pár esemény utáni tablettáért. Ha kíváncsi vagy a további fejleményekre, akkor kövesd A mi kis falunk epizódjait minden szombaton 20:00-kor az RTL-en!

Fecsó a floridai árakról: Egy viszonylag jó étteremben fizettünk 700 ezer forintot, nonszensz, ami itt megy

Fecsóék szeretik, hogy Floridában folyton meleg van és nagyon biztonságos. Általában nem nézik az árakat, amikor nyaralnak. De most még szerintük is hatalmas ott a drágaság. Két hónapot töltöttek Miamiban, ahova elsősorban azért utaztak szerelmével, hogy ott szülessen meg Elliot.

Íme a pillanat, mikor Nagy Ervin és párja rájöttek, miért nevetett rajtuk az egész stúdió

Miután a páros leadta voksát, Scherer Péter és Viki levezették, ők mire és miért tippeltek volna a helyükben. Ervin és Vivi csak a fejüket fogták, mikor leesett nekik, melyik tehetségre utaltak valójában a nyomok.

Helyek, ahol az emberek sokkal magasabb kort élnek meg, mint máshol – a hosszú élet titkairól forgatott az On the Spot stábja

Olaszország, Görögország és Costa Rica – káprázatosan szép helyek, de nemcsak ez köti össze őket, hanem az is, hogy itt az emberek sokkal magasabb kort élnek meg, mint bárhol máshol a Földön, ezért Blue Zones-nak, azaz Kék zónáknak nevezik őket. Úgy tűnhet, mintha ezeken a helyeken az emberek szinte elfelejtenének meghalni. Cseke Eszter és S. Takács András, az On the Spot alkotóinak legújabb projektje épp ezért kapta a Hosszú élet titkai címet.  

Előzetes: „Ez a tányér, ez botrány” – Rácz Jenő kiakad a kóstoláson (11.29.)

Az egyik versenyző elvéti a sulykot, és egy olyan ételt rak le a zsűri pultjára, ami még nyers, így amellett, hogy az étel a kukában landol, még Jenő is haragra gerjed. Hogy a kék csapat melyik tagja követi el ezt a hibát, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából, 20 órától az RTL-en.

Ezeket láttad már?