Az ananász nagyon jól működik a húsokkal, szerintünk zseniális pizzával, és még tésztaételekhez is passzol. Ananászt mindenhez és mindenre!
Ananászos-tejszínes csirke
A megúszós kaják egyik legcsodásabbja: a Zsolti kollégiumi emlékeit idéző ananászos csirke. Ha neked is van róla emléked, azért készítsd el, ha nincs, akkor meg azért, végül úgyis rákattansz!
Szójás-ananászos pulykamell
Az ananász nagyon jól áll a csirkének, és nem különben a pulykának. Ha szereted az ázsiai ízvilágú ételeket, akkor ez az egyszerre sós, egyszerre édes kaja biztos, hogy befutó lesz!
Currys-ananászos-tejszínes csirke
Kapaszkodj, Lillának más emlékei vannak a koliból, mint Zsoltinak! Ez a klasszik ananászos-tejszínes verzió továbbfejlesztett változata, amit pont azzal a két másodperccel tart tovább elkészíteni, amíg hozzáadod a curryt.
Hawaii pizza
Ha egyszer képbe kerül az ananász, nyilván a pizza sem maradhat ki. Tudjuk, hogy az olaszok erősen felhúzzák a szemöldöküket egy ananászos pizza láttán – mi is, csak épp a gyönyörtől!
Hawaii tészta
Hallottál már a hawaii tésztáról? Ha nem akkor, itt az ideje, hogy kipróbáld, már csak azért is, mert olyan magyar-hawaii gasztrofúziót mutatunk, hogy nem győzöd majd habzsolni!
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!