Hirdetés
Bespájzolva

5 kaja, amivel lehűtheted a felforrósodott agyadat

Hirdetés

5 kaja, amivel lehűtheted a felforrósodott agyadat

Hirdetés
Amikor még árnyékban is 35 fok van, és az összes sín meggörbült a városban, akkor kell elővenni a hűsítő kaják kézikönyvét. Vagy legalábbis ezt a kis listát pár olyan receptről, amikkel le tudjátok hűteni magatokat: fagyik, hideg levesek, gyümölcssaláta – van itt minden gyerekek!
Hirdetés

4 hozzávalós házi jégkrém

Az otthoni, házi készítésű jégkrémnél kevesebb jó dolog van a világon. Azt rak bele az ember, amit szeretne, olyan formába teszi, ami neki tetszik, egyszóval a kreativitásunkra van bízva. Ebben a receptben most avokádó, banán és spenót került egy kis csoki mázzal megspékelve.

Szuper házi fagyi recept: barackkal, banánnal 

Mutattunk már nektek egy szuper fagyi receptet, amiben az avokádó volt az extra hozzávaló. Na most hoztunk egy banános-barackos verziót, amibe került egy kis koriander és még fahéj is.

 

Frissítő kukorica gazpacho

A klasszik gazpachot szinte mindenki ismeri! Nyáron az egyik legtutibb leves, frissítő és brutál egészséges. Ez a változata kukoricával készül, amihez simán mehet a konzerv változat, mert a sok friss paradicsommal és fűszerekkel így is isteni finom lesz!

Színes graniták, a nyári királyai!

A granita a forró nyárban olvadozó emberek megmentője! Jégkásaként nem definiálnánk, mert ez sokkal több annál! Friss gyümölcsök, tea vagy épp kávé alapú, rummal turbózott jeges hűsítő. Ha nem barátotok az alkohol, akár ki is hagyhatjátok belőle, úgy is isteni lesz!

Színes gyümölcssaláta

Itt jön egy gyümölcssaláta recept, amitől úgy felfrissültök majd, mint egy fejesugrástól a Balatonba. Még néhány napig tart a hőségriadó, addig ragadjátok meg az alkalmat és a szokásos napi pacal és rántott hús menüt cseréljétek le ilyen ínycsiklandó gyümölcssalátákra!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások