Hirdetés

5 király vendégváró partykaja

Hirdetés

5 király vendégváró partykaja

Hirdetés
Az ünnepek alatt biztosan ti is épp elég sütit sütöttetek és édességet ettetek, szóval most jöhetnek a frankó sós nasik is, ugye? Itt van az 5 kedvenc receptünk, amikkel simán leveszitek a vendégeket a lábukról!
Hirdetés

1. Camembert sajtos partyzsemlék

Ha magasabb szintre szeretnétek emelni a sonkás-sajtos szendvics fogalmát, akkor próbáljátok ki ezt a roppant egyszerű, de annál nagyszerűbb receptet. Szuper partykaja, de egy megúszós vacsinak is elmegy és se az ízével, se a kinézetével nem tudtok mellélőni! VIDEÓ! 

2. Empanada és egy hozzá passzoló koktél 

Egy kedvenc spanyol kaját, az empanadat készítettük el, amibe egy jó fűszeres ragut pakoltunk egy hozzá passzoló lágyabb mártogatóssal. Na és persze mivel ez egy kedvenc partykaja, kevertünk hozzá egy tökéletes koktélt, amiből szintén nem hiányoznak a fűszerek. VIDEÓ! 

3. Rántott sajtgolyók

Reméljük ti is

Na, ha már mindenkinek elege van a sütikből és a csokikból, akkor kattintsatok a listánkra, amiben összegyűjtöttük a kedvenc sós partykajáinkat! Megúszós az összes, na meg estére pont jól fog jönni valamelyik! 😉

4. Pikáns csirkeszárnyak

Jó csirkeszárny receptért sem kell már messzire mennetek, hiszen most épp egy ilyet hoztunk el nektek. Ez az az alapanyag, amit bármilyen finom páccal fel tudtok turbózni és egy korsó jéghideg sör társaságában elképesztő élményben lehet részetek. Ha lehet még egy kis útravaló tanácsunk az életben számotokra, akkor azt mondanánk, hogy rögtön háromszoros mennyiséget készítsetek belőle, mert nagyon addiktív cucc!

5. Tuti tipp egy vagány “kenyér-vacsorához”

Biztos ti is számtalan olyan király kaja fotóval találkoztok már, melyeken nyúlik a sajt, ropog a kenyér és egyszerűen csak arra vágytok, hogy jól beleharaphassatok. Hát most hoztunk egy kézzelfogható receptet, ami garantáltan a kedvencetek lesz. Hiszen minden elvárásnak megfelel!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?