Hirdetés

5 laktató raguleves, amit imádni fogtok

5 laktató raguleves, amit imádni fogtok

Hirdetés
Mire vágyunk ősszel? Tartalmas, cuccos levesekre, amik brutálisan laktatók! Olyan raguleveseket hoztunk, amik biztosan felmelegítenek.
Hirdetés

Borjúraguleves

Ennél egy finom borjúragulevest, de nem tudod, hogy állj neki? Ne parázz, megmutatjuk, mivel érdemes telepakolnod a világ egyik legistenibb ragulevesét. Készülj, mert nem egytányéros cucc, az biztos! Belenéztünk az üveggömbünkbe, és azt mutatja, többször fogsz repetázni.

borjúraguleves
Borjúraguleves

Tárkonyos pulykaraguleves

Nincs pulykaraguleves tárkony nélkül! De vajon egy hamisítatlan tárkonyos pulykaragulevesbe kell citrom, vagy sem? Bármelyik tábort erősíted, ez a kaja mindenhogyan finom. Dobd össze gyorsan, majd kanalazd be, és élvezd a tejszínes-gombás ízkavalkádot!

pulyka raguleves
Tárkonyos pulykaraguleves

Vadrizses-zöldséges csirkeraguleves

Ősszel kifejezetten jólesik egy cuccos raguleves, de mit szólnál hozzá, ha a szokásos recepttől eltérve vadrizzsel és rengeteg zöldséggel is gazdagítanánk? Nóri megmutatj, hogyan készítsd el ezt az isteni finom levest.

vadrizses zöldséges csirkeraguleves
Vadrizses-zöldséges csirkeraguleves

Grúz marharaguleves

Tény, ez a kaja nem olyan gyors, mint a ragulevesek általában, de megéri elkészíteni. Ha valami különlegesre vágysz, ebben a grúz történetben kiteljesedhetsz. Lilla marharagulevese egy cseppet sem hétköznapi, amiről a koriander, a menta és a dió különleges barátsága gondoskodik. Irány a konyha, Lilla elmondja, mit hogyan csinálj!

grúz marha raguleves
Grúz marharaguleves

Márton-napi libaraguleves

„Aki Márton-napon libát nem eszik, egész éven át éhezik” – tartja a mondás, ezt a levest ki kell próbálnod! Akár babonás vagy, akár nem, az biztos, hogy ha ezt a levest kihagyod, egy különleges kajával kevesebb lesz életed legistenibb gasztroélményei között.

libaleves
Márton-napi libaraguleves

Ha tetszett a toplista, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?