Hirdetés

5 szuper lángos, amit még idén muszáj elkészítened!

Hirdetés

5 szuper lángos, amit még idén muszáj elkészítened!

Hirdetés
Mi az a kaja, ami nélkül nem telhet el nyár? Naná, hogy a lángos! Van itt édesburgonyás, káposztás, baconös – csak győzz válogatni!
Hirdetés

Habár a lángos nem tartozik a lightos ételek közé, mégis az egyik legtipikusabb nyári kaja, amit pont úgy imádunk felnőttként is, mint gyerekkorunkban. Íme 5 szuper lángos, amit egyszerűen nem lehet kihagyni!

Édesburgonyás-zöldfűszeres lángos

Na, ez az a lángos, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod! Ha egyszer megkóstolod, magad sem fogod érteni, miért is nem jutott eddig eszedbe édesburgonyát tenni a tésztájába. Persze, nem ez az egyetlen csavar: a lángoson trappista helyett camembert tobzódik, a tejfölbe pedig zöldfűszerek is kerültek.

édesburgonyás-zöldfűszeres lángos, tejföllel és camembert-rel
Édesburgonyás-zöldfűszeres lángos, tejföllel és camembert-rel

Baconnel és sajttal töltött lángos

Ha diétázol, jobb, ha eltakarod a szemed, és nem is veszel tudomást erről a zseniális lángosról. Nem tagadjuk, igazi kalóriabomba, de egyszer-egyszer mindenki megengedheti magának ezt a töltött csodát, utána jó darabig úgysem leszel éhes.

Baconnel és sajttal töltött lángos

Joghurtos lángos

Egy olyan lángost is hoztunk, ami joghurttal és teljes kiőrlésű liszttel készült. A joghurt könnyebbé teszi a tésztát, és ha nem csak finomlisztet teszel bele, még több kalóriát megspórolhatsz. Cserébe pedig egy nagyon korrekt lángost kapsz.

Joghurtos lángo
Joghurtos lángos

Klasszik lángos

Nem vágysz semmi felhajtásra, egyszerűen csak egy lángosra, ami pont olyan, ahogy az a nagykönyvben meg van írva? Ne is keress tovább! Természetesen sok tejföllel és még több sajttal az igazi.

Klasszik lángos
Klasszik lángos

Káposztás lángos

Ha szereted a lángost, ezután még jobban imádni fogod! A pirított káposzta tökéletes lángos-feltét, de Nóri továbbgondolta, és a tésztájába is kevert egy kicsit. Szerintünk díjnyertes kaja lett belőle!

Káposztás lángos
Káposztás lángos

Ha tetszett a toplistánk erről az 5 szuper lángosról, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?