Hirdetés

60 perc alatt összedobható kaják csirkecombból

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Éjjel 2, nappal 5 fok. Miért ilyen kicsi a hőingás, és mikor szabadulunk meg az undok hidegpárnától?

A fagyok ugyan ritkák mostanság, cserébe viszont nappal sincs nagy meleg. A napi hőingás, tehát a minimum és maximum hőmérséklet különbsége igen kicsi, a legtöbb helyen mindössze 4-5 fok. Mi ennek az oka, és mikor jöhet változás?

RTL Karrier

Az alábbi munkakörökbe keresünk kollégákat az RTL Magyarországnál. Amennyiben akad köztük olyan, amit hozzád illőnek érzel és megfelelsz a feltételeknek, jelentkezz! 

„Meg kéne röntgenezni Ákost, hogy mik vannak a gyomrában” – A séf megpróbálta eltüntetni a versenyzője hibáit?

„Ronda is és rossz is” – Filipánics Bálint kiakasztotta a séfeket az ételével, ami formailag és ízvilágában sem felelt meg az elvárásoknak, azonban Ákos feltűnően sokat evett belőle, ami rögtön szemet szúrt Jenőnek és Zének.

Kirobbanó dekoltázzsal hangolódik a karácsonyra Voksán Virág

„Én úgy gondolom, hogy ha valaki anyuka, attól még igenis magára is kell szánni nagyon sok időt” – mondja Virág, aki minden évben fotózással nyitja meg az ünnepi szezont. A DJ anyuka úgy gondolja, hogy a szülés után a nőknek nem szabad elhagyniuk magukat. Továbbá szerinte meg kell őrizni a tüzet a hálószobában is. Hogy ő mennyire tüzes, azt be is bizonyította egy fotózáson, ahová a Fókusz is elkísérhette.

Így lett a szempilláit temető VV Merciből csodás menyasszony

A legszürreálisabb pillanatot talán Merci okozta a kolumbiai dzsungelben a Celeb vagyok, ments ki innen című műsorban, amikor eltemette műszempilláit. Merci vőlegénye, Krisztián megsajnálta dzsungelben senyvedő menyasszonyát és hazatértekor egy esküvői fotózással lepte meg szerelmét, ahol Merci igazi hercegnőként tündökölhetett.

Az Éjjel-Nappal Budapestben Kírát alakította, de most csak saját magát szeretné

VV Kriszti lázadónak tartja magát, aki imád élni, imád bulizni és verseket tanulni. Azt mondja, nehéz lehet vele együtt élni, mert az egyik pillanatban még táncol és nevet, a másikban pedig elsírja magát.

„Te köcsög!” – Nándi az Anikó Show-ban támadt rá nővé operált öccsére

Brigi a népszerű talk show-ba hívta meg régen látott testvérét, aki álmában sem gondolta volna, hogy öccse nővé műtette magát. Nándi torkaszakadtából ordibált a stúdióban, majd kezet is emelt Brigire. A Nagy Fehér Főnök már elérhető az RTL+ streamingszolgáltatónál.

Előzetes: „Zseni vagy” – Az egyik versenyző leveszi Sárközi Ákost a lábáról (11.29.)

A sütőből kieső tálcák, a mosogatóban rejtőző zöldséghéjak és a kemény kritikák mellett azért a dicséretek sem maradnak el az Elődöntő második napján. Hogy ki az a versenyző, akinek sikerült egy tökéletes tányért készítenie, kiderül A Konyhafőnök VIP mai adásából 20 órától az RTL-en.

Ezeket láttad már?