Hirdetés

7 nap 7 recept: 15 perces kaják egész hétre

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Curtis: Túl menő volt, engem meg is ijesztettél

Miklósa Erika az utolsó utáni pillanatban fordult meg Bagi Zoltánnak, aki szerinte elképesztően szépen énekel, sőt az elején még túl szépnek is tartotta. Curtis is egyetértett Erikával, de őt ez a tehetség inkább megijesztette. Trokán Nórinak viszont még hiányzott valami... Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Bálint Antónia: Nagyon-nagyon sok alkalmazkodást igényelt ez a kapcsolat, Farkasnak négy gyereke van, két unokája

Exkluzív vallomás: három és fél év után szakított Bálint Antónia és párja, Bársony Farkas. Toncsi és párja a Nyerő Párosban még együtt szerepelnek. A volt műsorvezető elmondja, hogy már a műsor előtt szétmentek, de aztán kibékültek, majd a műsor terápiaként hatott rájuk. Végül hiába akarták és próbálták, mégsem tudták megmenteni a kapcsolatukat.

Magyar Elektra sírva fakadt produkciója után – Miklósa Erika próbálta vigasztalni Trokán Nóri húgát

Magyar Elektra életében az okozta a legnagyobb törést, hogy ezerszer hallotta már, mennyire csodálatos és tehetséges, de utána mindig ott van az a „csak”. Miklósa Erika és Curtis személyes történetekkel próbálták nyugtatni a lányt, mert szerintük az áttörés akkor fog eljönni, ha elengedi a megfelelési kényszerét. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót!

Trokán Nóri hangja betöltötte a The Voice stúdióját

A coachok azon gondolkodtak, milyen dalt választanának, ha ők indulnának a The Voice-ban. Trokán Nóri meg is mutatta azt a szomorú, szerelmes görög dalt, amit ő hozna, és azt is elárulta, mit jelent a számára: „Ha meghallok egy görög zenét, a gyökereim megfogják a talajt.”

Miklósa Erika férje megtréfálta Curtist

A Válogató szünetében Curtis felelevenítette az iskolás éveit, majd mikor szóba jött a sport, Miklósa Erika a férjéről mesélt, aki egyszer borsot tört Curtisék orra alá. „Akkoriban fogyasztottam alkoholt, ott sok minden kimaradt” – mondta a rapper, aki nem igazán emlékezett a történtekre.

Balogh Levente kifizette a földrajztanár elköltött megtakarítását – Cápák között Online Pitch

Mándli Péter a NapiSzámláló alkalmazással érkezett a Cápák elé. 2016 nyarán kezdett el érdekességeket gyűjteni, majd ezeket számokhoz fűzte. Célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket, ezért úgy döntött, 2023-ban elindítja webapplikációját. Ennek fejlesztéséhez most 5 millió forintra lenne szüksége, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

Miklósa Erika: A kislányom azon a napon született, amikor az apukám meghalt

Miklósa Erikának és férjének nem kellett sokat várniuk arra, hogy örökbe fogadhassák Bíborkát. A kislány halva született, újra kellett éleszteni, ezért nem sokan akarták őt, de Erikáék vállalták a kockázatot, ennek pedig nyomós oka volt.

Curtis: Ha szexelni akar, mindig a fenekét tolja oda nekem

Curtis és barátnője, Barnai Judit is próbára teszik magukat a Nyerő Páros hetedik évadában. „Meg szeretnénk nyerni természetesen” – mondta a rapper, aki elárulta, hogy nem a taktika híve, és végig őszintén fognak játszani. A páros több fóbiától is szenved: Judy a csúszómászóktól retteg, Curtis pedig a tériszonyos, emellett a pókoktól is irtózik. Az is kiderült, hogy ki a dominánsabb a kapcsolatukban: „Egy rendes nő elvárja, hogy egy férfi hordja a nadrágot” – vallja Curtis.

Ezeket láttad már?