Hirdetés

7 nap 7 recept a legfrissebb, júliusi tartalmainkból!

Hirdetés

7 nap 7 recept a legfrissebb, júliusi tartalmainkból!

Hirdetés
Olyan őrületes mennyiségben gyártottuk nektek a jobbnál jobb péksütiket, leveseket és persze grillkajákat, hogy nemhogy egy hetet, de egy hónapot is meg tudnánk vele tölteni. Azért nagy nehezen összeszedtük azokat a recepteket, amik a szerkesztőségben a legnagyobb sikert aratták és/vagy rekordidő alatt fogytak el.
Hirdetés

Hideg borsókrémleves sós panna cottával

Aligha van hűsítőbb dolog nyáron, mint egy jó hideg krémleves. Ugye már sokszor megtárgyaltuk, hogy ezeket azért szeretjük, mert baromi gyorsan megvannak és bárki meg tudja csinálni. Mi persze egy krémlevesből is képesek vagyunk villantós fogást készíteni, szóval ti se szégyenlősködjetek, essetek neki ennek a panna cottának! 

Pulykapaprikás 

Hőség ide vagy oda, azért egy korrekt paprikást bármikor be tudunk nyomni. Most éppen pulykahúsból készítettük el szarvacskával. Félelmetesen egyszerű és még másnap is baromira működik munkahelyi ebédként. Egy jó kis kovi ubit azért ne felejtsetek el még mellécsapni! 

Céklás burger házi tönkölybucival 

Talán már említettük korábban, de mikor Lilla elkészítette ezt a hambit, nemogy a napot, de az egész hetet megnyerte! Valóságos versenyfutás volt a konyhára az utolsó morzsákért. Szóval higgyetek nekünk, nem csak marhahúsból lehet isteni hamburgert készíteni! 

Grillezett karaj édes-savanyú paprikával 

Ez a recept akkor lesz a kedvencetek, ha még csak ismerkedtek a grillezés fortélyaival, mert ezt gyakorlatilag lehetetlen feladat elrontani. Ezt az édes-savanyú paprika köretet pedig MINDENKÉPPEN teszteljétek, mert zseniálisan finom és bármilyen egyszerűen fűszerezett hús mellett baromira működik. 

Zé-féle rakott kel 

Elindítottuk ugye a Zé kedvenc rakott ételei sorozatot, aminek ez az első része. Az egy dolog, hogy elleshetettek pár szuper trükköt, de biztosak vagyunk benne, hogy ez lesz életetek legjobb, legtejfölösebb, legmegrakottabb kelkáposztátok EVÖR! 

Túrós bukta

Már bizonyára feltűnt nektek, hogy nagy rajongói vagyunk a retró sütiknek, így nem is értjük, hogy nem került már fel az oldalra korábban túrósbukta-recept. Most viszont már van, szóval nincs is más dolgotok, mint nyakatokba akasztani a kötényt, betenni valami jó zenét és elővenni a sodrófát! 

Kávéfagyi

A hideg leveseket egyetlen dolog überelheti nyáron, és az a fagyifröccs. Na de a viccet félretéve, a fagyit általánosan elfogadott már délelőtt is élvezni, míg a bort már kevésbé. 😀 Ezt a fagyit csak úgy nassként is alkalmazhatjátok a meleg napokon, de a reggeli kávétokat is feldobhatjátok vele. Na ugye, hogy ki kell próbálni?  

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?