Hirdetés

7 nap, 7 recept – a legjobb vacsik karantén alatt

7 nap, 7 recept – a legjobb vacsik karantén alatt

Hirdetés
Bármilyen nehéz is most mindenkinek, holnap is felkel majd a nap, és ugyanúgy kell vacsorázni, mintha a kondiból vagy a barátnőzésből érnénk haza. Ami viszont változott, az a hozzáférésünk bizonyos alapanyagokhoz, hiszen mindennél fontosabb, hogy a lehető legtöbb időt otthon, biztonságban töltsük. Így hát ezt a heti menüt úgy okoskodtuk ki, hogy minél kevesebb hozzávalóból tudjatok változatosan vacsizni!
Hirdetés

A legjobb túrógombóc

Nem tudjuk, ti hogy vagytok vele, de mi egyszerűen imádjuk az olyan klasszikusokat, mint a túrógombóc! Már csak azért is, mert szinte csak és kizárólag olyan dolgok szükségesek az elkészítéséhez, amik világjárványoktól függetlenül minden háztartásban alapkelléknek számítanak, így tuti, hogy semmi akadálya egy igazi klassz, retró vacsinak. 

Nyers paradicsom-krémleves

A nyakunkat tesszük rá, hogy sehol a világhálón nem találtok még egy olyan egyszerű levesreceptet, mint amilyen ez! Ami a legjobb benne, hogy hidegen és melegen is ugyanolyan finom. Ha nem használtátok fel az összes bazsalikomot, tegyétek őket nedves papírtörlők közé, majd pedig egy zárható dobozba, így sokkal tovább megőrzik a frissességüket, és még csak véletlenül sem vesznek kárba! 

Rántott, sajtos rigolyók

Mégis mennyi hozzávaló kellhet egy olyan vacsihoz, aminek a receptje 3 és fél sor?! Pont annyi! Ez viszont semmit nem fog elvenni az élvezeti értékéből, úgyhogy mentsétek le, mert amikor már csak rossz emlék lesz a jelen helyzet, isteni snack lehet a haverokkal való meccsnézéshez! 

Sültcaprese-saláta bruschettával

Tény és való, hogy a paradicsomnak kell egy óra a sütőben, de egyrészt időnk mint a tenger, másrészt ettől lesz igazán finom! Ha szeretnétek kicsit turbózni a dolgot, jó vastagon dörzsöljétek át a bagetteket fokhagymával pirítás után!

Szilvalekváros derelye

Legalább akkora királyság, mint a túrógombóc, igaz, némileg több időt igényel, konyhai tudásban viszont pontosan annyit. Szóval álljatok neki bátran, mert elrontani nem lehet! Ha épp nincs otthon szilvalekvár, annyi baj legyen, ezért semmiképp se induljatok útnak! 

Tortilla-pizza

Nagyjából harmadannyi idő alatt van meg, mint házhoz szállított verziója, és olyan tizedannyiba kerül. Nem látunk tehát okot rá, miért ne ez legyen a következő vacsi. Beszéljetek össze a barátaitokkal Facetime-on, csináljátok meg „közösen”, és dumáljatok egy jót, amíg el nem fogy az utolsó morzsa! 

Hagymás bab tojással

Az ilyenekre mondjuk mindig, hogy egyszerű, de király kaja! Nem akarjuk ismételni magunkat, de hát ha egyszer tényleg az! ???? Biztosak vagyunk benne, hogy ha elkészítitek, a vesztegzár után sem merül majd feledésbe. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?