Hirdetés

7 nap, 7 recept, Ákos kedvenc ételei

Egyszerű hagymaleves

Csak pár hozzávaló

Hópehely golyó

Finom falatok (nem csak) kicsiknek
Hirdetés

7 nap, 7 recept, Ákos kedvenc ételei

Hirdetés
Ákosnak rengeteg isteni szerkesztőségi ebédet köszönhetünk, amik közül sok visszatérő vendég lett az ebédlőasztalunkon. Jöjjenek most az ő kedvencei, amikkel mindig le lehet venni a lábáról.
Hirdetés

Kolbászos-tojásos reggeli 

Kemény napindítás, de hát Ákos is az, szóval mi mást gondoltunk? Nem fogunk hazudni, nem a rohanós reggelek sztárja ez a kaja, de hétvégén mindenképp teszteljétek, és reggelizzetek úgy, mint a királyok! 

Kolbászos tojásos reggeli

Villámgyors pad thai néhány hozzávalóból

Meg merjük kockáztatni, hogy ez Ákos egyik legnépszerűbb receptje, nem véletlenül. Tényleg alig kell hozzá valami, és semmi idő alatt kaptok egy király, ázsiai kaját. Ha hirtelen tör rád az éhség, vagy csak semmi kedved kimenni a boltba, ennél jobbat nem találsz! 

Villámgyors pad thai

Csirkés thai red curry

Ha ezt a receptet választjátok, a boltba menést nagy valószínűséggel nem ússzátok meg, de a végeredmény tutira kárpótol majd. Aki szereti az intenzív ízeket és más nemzetek konyháját, az ki ne hagyja!! 

Csirkés thai red curry

Chilis bab 

Mit ér a férfi egy korrekt chilisbab-recept nélkül? Valószínűleg pont ugyanannyit, mint vele, de azért nem árt tudni, főleg mert ez nem ám egy félvállról vett sztori, hanem A CHILIS BAB. Ugyan némileg több időt vesz igénybe, de az az ízorgia, ami rátok vár, higgyétek el, hogy minden percet megér. 

Chilis bab

Tócsni

Nem mondjuk, hogy egy petrezselymes krumpli nem tud állati jó is lenni, de ha valami extrább köretre vágytok, a tócsni mindig jó megoldás. Ha pedig még tovább extráznátok, rakhattok bele cukkinit, répát vagy amit csak szeretnétek. 

Tócsni

Klasszikus Cézársaláta

Tudtátok, hogy a Cézár-sali egy félig amerikai, félig olasz fószerről kapta a nevét? Bizony ám, szóval most, hogy kipipáltátok a ‘ma is tanultam valamit’ rovatot, ne is várjatok tovább az elkészítésével. A Cézár-öntet receptjét amúgy sem egy utolsó dolog elsajátítani, hiszen gyakorlatilag bármit feldobhattok vele. 

Cézár saláta

Madártej 

Hát ha van recept, ami nélkül félemberek lennénk, az a madártej. Ultimate életmentő, ha gyorsan ennél valami édességet, hiszen az összes hozzávalója alapkelléknek számít minden háztartásban. Mint tudjuk, Ákos nagyon figyel az étkezésére, de azért egy madártejnek sosem tud ellenállni, szóval ti se tegyétek. 

Madártej
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?