Hirdetés

7 nap, 7 recept – Eszméletlen serpenyős kaják

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Ők keresik a szerelmet a Házasodna a gazda 2023-as évadában

Íme a nyolc házasodni vágyó gazda, akik bemutatkoztak az RTL társkereső reality műsorában.

Ilyen még nem volt! Ő a Tippelj és vidd el! eddigi legpechesebb játékosa

Krisztián egy elektromos robogóért szállt versenybe a Tripla X játékban, azonban a szerencse nem állt mellé. Istenes Bence szerint a játékos nem választott jó technikát a labdák húzásakor. A vetélkedő házigazdája viccesen azt is megjegyezte, hogy talán akkor sikerrel járt volna, ha bedugja a fejét a gömbbe, és a szájával választja ki a focilabdákat.

Időjárás 2023-06-02

Hidegfront vonul át felettünk az éjszaka során, de mögötte gyorsan kiszárad a levegő. Emiatt egyre kevesebb helyen számíthatunk majd csapadékra. 9-16 fok közé hűl le a levegő hajnalra. Szombaton napközben legkésőbb a Dunántúlon is felszakadozik, csökken a felhőzet, ott is sok napsütés várható. 21-26 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Véres bosszút állt az alvilági üzletember a gyerekét veszélyeztető nőgyógyászon

Miután Dr. Kassai félvállról vette Móni fájdalmait, a béranya állapota sokkal rosszabbra fordult. Ludmann Zsolt zsebében ekkor egyből kinyílt a bicska, és elhatározta, hogy megleckézteti a nőgyógyászt. Dr. Kassai hiába próbált menekülni, Ludmann bosszúja utolérte. A sorozat második évadát keresd az RTL+-on!

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Egy 72 éves nőt megerőszakoló férfinak lehet köze Madeleine McCann eltűnéséhez

Rendőrök tucatjai lepték el néhány nappal ezelőtt az egyik dél- portugál víztározót. Az összehangolt rendőri akcióban Madeleine McCannhez köthető bűnjeleket kerestek és sajtóinformációk szerint találhattak is: állítólag ruhadarabokra és különböző műanyag tárgyakra bukkantak a víztározónál, amelyek akár segíthetik is a rejtély megoldását.

„Isten nem kólaautomata” – egyre kevesebb a hívő Magyarországon, de nem látszik, hogy erre az egyházaknak lenne válasza

Európában Magyarországon van az egyik legkevesebb katolikus, de a nyugati világban mindenütt csökken a hívők száma. De vajon miért fordult el egyre több ember az egyháztól az elmúlt években? Ferenc pápa szerint kreatívabb és sokkal rövidebb misékre lenne szükség ahhoz, hogy a hívők visszataláljanak Istenhez. A Vatikán szerint van olyan európai ország, ahol már vallási összeomlásról beszélnek. A Fókusz annak járt utána, hogy miként változott az elmúlt években a magyar emberek vallásossága, templomlátogatási szokása és úgy általában a hite. 

„Csempész vagyok” – mindenkit meglepett foglalkozásával az RTL vetélkedőjének játékosa

Zoltán bemutatkozása után egy pillanatra megfagyott a levegő a Tippelj és vidd el! stúdiójában. A csempész foglalkozású férfi jött, tippelt és győzött, ugyanis elsőre eltalálta a gőztisztító készülék árát, így szerencsét próbálhatott a Cserélsz? játékban is. Vajon övé lett végül a hintaágy és a tandem kerékpár is? A videóból kiderül.

Ezeket láttad már?