Hirdetés

7 nap, 7 recept, ha hiányzik a nyaralás

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A Király – Zámbó Jimmy testőre állítja, hogy nem baleset volt az énekes halála (11.28.)

A televízió egyik biztonsági őre különös hívást kap: Zámbó Jimmy keresi, és állást kínál neki. Szüksége van valakire, aki elkíséri a koncertjeire, és gondoskodik a biztonságáról. A biztonsági őr némi vívódás után vállalja, hogy Jimmy testőre lesz. Hamar kiderül, hogy a két férfi vérmérséklete és világnézete nem is különbözhetne jobban egymástól. Egyetlen közös vonásuk, hogy mindketten nagy Edda-rajongók. A legjobbkor jön, hogy Lagzi Lajcsi meghívja Jimmyt a tévéműsorába, amihez egy országos koncertturné-sorozat is kapcsolódik, a másik meghívott sztárvendég pedig nem más, mint Pataky Attila. A két énekes kapcsolata azonban nem alakul éppen konfliktusmentesen.  

LEGO® Masters nyereményjáték 2. hét – Építsd meg a kedvenc állatodat

A LEGO® Masters 2. adása után újabb nyereményjáték indul – az adásban élethű kutyusokat kellett építeniük a versenyzőknek, de neked kicsit könnyebb dolgod lesz!

„Nem tudnám ezt nélküle végigcsinálni” – Szalay Bence összeomlott Mohai Tamás eltűnése miatt

Mohai Tamás tréfája elérte a célját, hiszen sikerült érzelmeket kiváltania az egyik gyilkosból. Szalay Bence reakciójára, azonban senki nem számított: „Tényleg rettegtem” – vallotta be a színész, aki bepánikolt Moha eltűnése miatt.

„A nyomok és a viselkedésed alapján te vagy a gyilkos” – egyöntetű döntés született a kerekasztalnál

A kerekasztal ceremónia kezdetén több gyanúsított neve is felmerült, azonban a szavazás során ezúttal nagy egyetértés volt a hírességek között. Egy játékos kivételével, mindenki ugyanazt a nevet írta fel a táblájára. 

Év végi premierözön az RTL+-on

Az RTL+ streamingplatform decemberben is sokszínű kínálattal várja az előfizetőket. 

„Tudja jól, hogy a halálos ítéletemet írja alá” – a megzsarolt játékos megijedt az áruló szereptől

Miután Szalay Bencét kiszavazták a játékból, Törőcsik Daninak új gyilkostársat kellett kijelölnie. A választott játékos lesújtva olvasta a zsaroló levelet, és teljesen ledöbbent, mikor meglátta, ki rejtőzik a csukja alatt: „Ez nagyon ijesztő, rád egyáltalán nem számítottam” – mondta a mosolygó Daninak.

A bokszban nem létezik döntetlen, a szorítóban mindenképpen győztest avatnak a végén

Az elmúlt hetekben akadtak meccsek bőven, amik KO-val végződtek a Sztárboxban, és persze voltak szép számmal olyan mérkőzések is, amik nagyon szoros pontozással értek véget. Viszont azok, akik nem jártasak a bokszban, nem feltétlenül érthetik, mi alapján értékelik a bírók az összecsapásokat. Hogyan működik a pontozás a bokszmérkőzéseken, és mit vesznek figyelembe a bírók vasárnaponként? A Fókusz összefoglalta szakértők és pontozóbírók segítségével.

A Király: „Hol van maga egy Presserhez?” – Jimmy szenved, hogy a szakma kineveti (11.30.)

Zámbó Jimmy szenved tőle, hogy bár a lemezeladásai az egekben, a szakma mégsem akarja elismerni. Úgy érzi, a magyar zenei élet elitje kineveti és lenézi. Amikor értesül róla, hogy EMeRTon-díjra jelölték, kiadója figyelmeztetése ellenére úgy dönt, meghívja magához vacsorára azt a hírhedten ellenséges zsűritagot, akin a díj odaítélése múlhat, hogy bebizonyítsa neki, van akkora kifinomult művész, mint akik lenézik. 

Ezeket láttad már?