Hirdetés
Green Kitchen

7 nap 7 recept, Lilla kedvenc ételei

Hirdetés

7 nap 7 recept, Lilla kedvenc ételei

Hirdetés
Nem titok, hogy az SK arcok egész nap fáradhatatlanul főznek és gondolkodnak a legmenőbb, legmegúszósabb, legkirályabb vagy éppen legvillantósabb recepteken. A következő heteket viszont annak szenteljük, hogy megtudjátok, mik azok az ételek, amikkel ők nem tudnak betelni és amikből bármikor, bármennyit képesek volnának elpusztítani. Lilla kedvenceivel kezdünk!
Hirdetés

Török vöröslencse-krémleves 

A szerkesztőség nagyobbik része nem igazán leveses, de Lilla receptjének egyszerűen senki nem tudott ellenállni. Ha netán nem kapnátok mentát, még anélkül is nagyon finom lesz, de azért az adja neki azt a plusz csavart, amitől igazán különleges lesz. Aki képes rá, hogy hagyja állni egy éjszakát ahelyett, hogy azonnal befalná az egészet, az képzeletbeli önuralmi érdemrendben részesül! 

Megúszós parmezános csirke

Aki egy kicsit is jártas Lilla receptjeiben, az bizonyára tudja, hogy ha lehetne, akkor még a desszertekbe is parmezánt reszelne. 😀 Nem is volt hát kérdés, hogy az egyik kedvence ez az őrült egyszerű, mégis nagyon finom csirke, amiből nagyon nem sajnálta a sajtot. A köret csak rajtatok áll, szinte bármivel jó, így sosem unalmas!

Nyíregyházi gyrostál

Természetesen elő nem fordulhat, hogy az ország egyetlen gyrostál-influenszerének kedvenc ételei közül hiányzik a nyíregyházi gyros. Ha kattintás után nem lenne egyértelmű, hogy ezt legalább egyszer MUSZÁJ kipróbálni, csak mondjuk, hogy a szerkesztőségben szinte minden pénteken ez az ebéd. A vegáknak hús helyett csicseriborsóval ajánljuk, a bázison mindig hatalmas sikere van! 

Kép hozzáadása

Zöldséges-köleses csirkemell

Aki szereti a rizses húst, az feltétlenül próbálja ki ezt a receptet, mert nemcsak legalább annyira finom, a köles miatt egészségesebb is, mint rizses pajtása. Nagyon laktató, rém egyszerű és seperc alatt megvan. Nyugi, parmezán is került bele. 😀 

Vargányás gnocchi

Ha eddig azt gondoltátok volna, hogy házi gnocchit csinálni valami hatalmas sztori, ami után az egész konyha úszni fog, megnyugtatásul közöljük, hogy eggggyáltalán nem az! Igazából gyerekjáték az egész, és utána azzal a boldog tudattal hajthatjátok álomra a fejeteket, hogy már ezt is tudjátok. Szárított vargányát tartani otthon pedig tényleg nagyon hasznos, mert a legegyszerűbb tésztának vagy rizottónak is szuper csavart ad! 

A tökéletes sajttorta-alaprecept 

Lilla viszonylag ritkán készít tortát, de akkor az olyan, hogy a szerkesztőség minden tagja megnyalja az összes ujját. Ez a sajttorta tényleg hibátlanra sikerülT, így nagyon ajánljuk azoknak, akik még nem világbajnok tortagyárosok, mert a sikerélmény garantált. Az, hogy mit pakoltok a tetejére, már csak rajtatok és a hűtő tartalmán múlik! 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások