A nappalok még kellemesen melegek (kivéve, amikor nem), az esték már hűvösek, és ezzel beköszönt a cuccos őszi kaják és a töltött húsok szezonja is, mindenféle jóval megspékelve.
Mustban párolt tarja
Mi lesz, ha a tarját fűszeres mustban pároljuk? Magic! Az ősz egyik legzseniálisabb itala a must, éppen ezért gondoltunk egy merészet, és bemutattuk a tarjának. Annyit mondhatunk, szerették egymást, és mi is őket!
Diós, fetával töltött pulykacomb
Nem kell az ünnepekig várni ahhoz, hogy töltött pulykát egyél! Itt van Ákostól egy kifejezetten szaftos, pulykahúsos recept, ami tökéletes vasárnapi, laktató ebéd – de nyugi, kedden is elkészítheted. 🙂
Aszalt szilvás sertésragu
Talán az egyik legszuperebb őszi fogás: a szaftja kellemesen sűrű az aszalt szilvától, ami csak még csodásabbá teszi az egyébként is világbajnok sertésragut. Nem szokványos, de szerintünk sült krumplival az igazi.
Gesztenyével töltött húsgolyó áfonyamártással
A hús-gyümölcs párosa mindig is megosztotta az embereket: van, aki imádja, és van, aki inkább kihagyja. Ezt a receptet akkor is érdemes kipróbálni, ha az utóbbi tábort erősíted – nagy rá az esély, hogy átpártolsz a másik oldalra.
Szőlős csirkesült
Előre szólunk, könnyen ráfügghetsz erre a csirkesültre! Szaftos, omlós csirkehús aromás zöldségek társaságában, az egészet pedig sült szőlő koronázza meg – képtelenség ellenállni!
Zöldfűszeres-diós kecskesajttal töltött csirkemell
Villantós kaját tennél az asztalra, de nem vagy időmilliomos? Akkor próbáld ki Handi receptjét, de készülj fel, mert nemcsak nagyon egyszerű, hanem nagyon finom is lesz!
Szüreti részeges csirke
Ez jellemzően egy farsangi étel, de mivel itt a szüret, vétek lenne kihagyni ezt a csirkés sztorit. Abszolút nincs vele sok macera, gyorsan megleszel vele, és friss szőlővel még tutibb lesz a végeredmény.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!