Hirdetés

7 nap, 7 süti: egyszerű, de nagyszerű kevert sütik

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Moldován András: Ti a meleg vizet találtátok föl, és csodálkoztok, hogy nem veszik

A Cápa szerint már világszerte elterjedt volna a vállalkozók ötlete, ha igazán jó lenne, ráadásul Moldován András azt is furcsállja, hogy az amerikaiaknak és a japánoknak ez még nem jutott eszébe. Balogh Levente szerint azonban volt már arra példa a történelemben, hogy magyar ember talált fel valamit. További részletek a Cápák között vasárnap esti részében 19 órától az RTL-en.

Van-e kötelező gyászidőszak egy szakítás után, vagy új szerelemmel a legjobb gyógyítani a sebeket?

A sztárvilágban egyre gyorsabban pörögnek az események: vannak, akik egyik kapcsolatból a másikba ugranak. Széphalmi Juliska két hónappal a szétköltözés után kollégája oldalán mutatkozott, Berki Mazsit pedig férje, Berki Krisztián halála után 3 hónappal már új férfival látták. Vajon mikor lehet továbblépni egy szakítás után? Mennyi az ideális gyászidőszak? 1 hónap, fél vagy egy év? 

Fehér ló, cidri és a két kopasz – így mentik meg Katát a Drága örökösökben

Két kopasz szendvicsbe fogva agyabugyálja el a fehér lovon érkező herceget a Drága örökösök – A visszatérésben. A verekedős jelenet felvétele kívülről nézve mókásnak tűnik, hiszen a földre leterített szivacsok és a levegőbe ütő emberek nem túl ijesztőek, a végeredmény viszont véresen komoly, és óriási munka van benne.

Unalmas, kiszámítható világ felé tartunk, amiben a számítógép kiismer minket, és mindent előre tud – ehhez a Fókusz-riporthoz már a ChatGPT írta a felvezetőt

Egyes szakértők úgy vélik, a mesterséges intelligenciának olyan hatása lesz, mint amikor feltalálták az elektromos áramot, vagy bekapcsolták az első számítógépet. Óriási szerepe van a rákkutatásban, és könnyedén felismeri a bőrgyógyászati problémákat is. A ChatGPT szoftver birtokában van az emberiség szinte összes tudásának, így minden kérdésünkre képes válaszolni, megoldásokat kínálni. Balogh Péter szerint az MI a legjobban fizetett szakmákat is átalakítja, és azt is elképzelhetőnek tartja, hogy egyszer az emberre nézve is veszélyessé válhat.

Fejfájás, hányinger, hányás, ínysorvadás – hiába a tünetek, sokan snüsszel akarnak leszokni a dohányzásról

Sokan a cigaretta helyettesítésére vagy a dohányzásról való leszokás könnyítésére használják, de Zacher Gábor szerint a snüssz használatánál is fontos figyelembe venni, hogy a nikotin függőség megmarad, hiába nem jár a fogyasztása annyi káros anyaggal, mint egy cigi esetében. Úgy tűnik hiába a gyakori rosszul lét, a snüsszel most hasonló a helyzet, mint korábban az Elf Barral: a tinédzserek körében menő lett használni.

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

Rudolf Péter még járni sem tudott, nagyapja már akkor cselezésre tanította

A Gólkirályság egyik részében Rudolf Péter is feltűnt egy-két jelenet erejéig, amiben sokat sejtető pillantást vetettek egymásra a sorozat főszereplőjével, Lovas Rozival. A színész karaktereik esetleges kapcsolatáról és saját gyerekkori, focis élményeiről is mesél extra videónkban.

Március 29-én indul a Mellékhatás 2. évada az RTL+-on

„Egy új életre rámehet mindenki másé” – a régóta várt új évad premier epizódjait kizárólag a streaming-szolgáltatás előfizetéssel rendelkező felhasználói érhetik el március 29-től szerdánként. 

Ezeket láttad már?