Sütőtökös dödölle
A dödölle generációk ikonikus kajája, és rendszerint a nagyink jut róla az eszünkbe. A nosztalgikus történetet sütőtökkel turbóztuk fel, a plusz csavar pedig a bacon, amitől ellenállhatatlan és igazán tartalmas lesz ez az étel.
Gesztenyés-gombás loaf kelbimbós caponatával
Akár vega vagy, akár nem, ez a gesztenyés loaf olyan ütős cucc, amit legalább egyszer muszáj kipróbálnod. Nem egy megúszós kaja, de ha érzed magadban az erőt, érdemes megcsinálnod, mert korrekt ebédet tálalhatsz.
Szőlős csirkesült
Ha húsimádó vagy, ezt a csirkesültet imádni fogod, ugyanis a csirkemell az ősz egyik legédesebb gyümölcsével esett szerelembe. A sült szőlő és az omlós hús tökéletes kombójának egyszerűen nem lehet ellenállni – ez a páros szebbé teszi még a legborongósabb napot is.
Sütőtökös-gesztenyés rizottó
Gyors kajára vágysz? Dobd össze ezt a sütőtökös-gesztenyés rizottót! Képtelenség belőle keveset enni, garantáljuk, hogy a krémes finomságot azonnal befalod – pláne, ha nem sajnálod belőle a füstölt sajtot!
Diós-fokhagymás csirkecomb
A hagyományos változathoz képest ez a verzió csak pár perccel kér többet az életedből, cserébe viszont egy igazi villantós kaját tehetsz az asztalra. Ess neki ennek a Cayenne-borssal, gyömbérrel és dióval felturbózott sztorinak, mert brutálisan egyszerű, mégis szuperfinom.
Narancsos kacsa gyömbéres sütőtökkrémmel
Narancsos kacsa – már kimondani is gyönyörűség, ránézni maga a pajzánság, beleharapni pedig igazi beteljesedés. A szárnyasunkat gyömbéres sütőtökkrém kíséri, ami igazi ízbombaként robban a szádban.
Gombás-gesztenyés libamellragu kakukkfüves vajas nokedlivel
Tény, ez a páros nem diétás cucc, és nem is az a tipikus laza vacsi, de olyan dimenziókba repít, amikben eddig nem jártál. A gesztenyés libamellragu kiált a fűszeres nokedliért – pont úgy, ahogy te fogsz örömödben, amikor rájössz, hogy a nokedliszaggatás egy veled született képesség.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek az Instagramon!