Hirdetés
Bespájzolva

A legjobb krémlevesek

Hirdetés

A legjobb krémlevesek

Hirdetés
Most még pont olyan idő van, hogy napközben már egészen elhisszük, hogy nyakunkon a tavasz, de azért esténként még elfér egy kabátka. Ilyenkor a legtutibb vacsimegoldások egyike egy jó kis krémleves, mert szupergyorsan megvan, laktató és általában alig kell hozzá valami. Érthetetlen módon mégsem készült még ilyen toplista – mostanáig!

Hirdetés

Sültpaprika-krémleves 

Ebben a levesben is az a jó, hogy ameddig azt várjátok, hogy megsüljenek a paprikák, addig olyan hasznos intéznivalókat lehet letudni, mint a másnapi szett kiválasztása, a gyerek házijának átnézése vagy az aktuálisan nézett sorozatod új része. Amikor ez pipa, onnantól kb. negyedóra múlva már 100%-ig kész vagy a vacsival, és annyi a dolgod, hogy magadba kanalazd. 

Török vöröslencse-krémleves 

Ahogy Lilla is javasolja, ez a leves akkor lesz igazán bomba, ha egy napot állni hagyjátok – így fognak igazán összeérni az ízek és érvényesülni a menta. Nagyon jó kis kombó lesz a vöröslencsével. Aki nem szereti a csípőset, nyugodtan kihagyhatja, bár szerintünk azzal lesz tuti királyság. 

Juharszirupos karalábé-krémleves 

Tudjuk, hogy elsőre talán furán hangozhat, de hát csináltunk már ennél nagyobb őrültségeket is, és valahogy mindig jó lett a végeredmény. Így aztán azt javasoljuk, hogy bízzatok bennünk most is, vegyétek elő a juharszirupot, pucoljátok meg a karalábét, és hajrá! 

Kókusztejes cukkinikrémleves 

Ez sem egy mindennapi kombó (meg nem is a legfotogénebb levesünk), pedig szintén megér egy próbát. A cukkini amúgy sem az a zöldség, amiből úton-útfélen krémleves készül, de hát ezért vagyunk mi nektek! 🙂 Ha egy picit megpirítjátok a kókuszchipset, még finomabb lesz, de nagyon figyeljetek, mert nem kell neki sok, hogy odaégjen.

Kukorica-krémleves chilis-sajtos pattogatott kukoricával 

A kukorica-krémleves nem újdonság a nap alatt, de ilyen feltétet még tutira nem pipáltatok! Természetesen maga a leves is zseni – milyen is lenne? –, a pattogatott kukoricát viszont mindenképp mentsétek le, mert önmagában filmnézéshez, vagy más, pikánsabb krémleveshez is baromi jól működik! 

Brokkolikrémleves, ahogy mi esszük 

Ha már ennyi rendhagyó recepten túl vagyunk, a végére tartogatunk nektek valami klasszikust, nehogy szó érje a ház elejét. Az egész nem tart tovább húsz percnél, így egy fárasztó munkanap után sem kell lemondanotok egy tisztességes, meleg vacsiról. 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások