Hirdetés

A legklasszabb pogácsareceptek

Hirdetés

A legklasszabb pogácsareceptek

Hirdetés
Itt a hétvége, itt a tavasz, ugyan mi állhatna útjába egy jó kis pogisütő délutánnak? Nem volt egyszerű, de kiválasztottuk a mi kedvenceinket! Lesz élesztős, mentes és krumplis is, hogy mindenki megtalálja a neki valót.
Hirdetés

A tökéletes medvehagymás pogácsa

Mégis mivel kezdhetnénk ebben a fantasztikus tavaszi napsütésben, mint egy medvehagymás változattal? Annyira jól áll a pogácsának ez a friss fűszernövény, hogy nem is értjük, miért nem árulják úton-útfélen. De igazából nem is baj, mert a házi úgyis mindig sokkal jobb! 

Klasszikus káposztás pogácsa

A hagyományos(abb) ízek kedvelőinek jöjjön egy tradicionális káposztás fajta. Ugyan most nem a vendégvárós korszakot éljük, de szerintünk akkor is elfogy majd a két tepsi, ha egyedül vagytok. 😀 

Sütőporos krumplis pogácsa

A nagy élesztőválságra való tekintettel Lilla hosszas laboratóriumi kísérletezések során megalkotta a hibátlan, élesztő nélküli krumplispogácsa-receptet! Legalább olyan puha és finom, mint eredeti pajtása! 

Krumplis pogácsa 

Viszont! Ha van otthon élesztő, akkor így tudjátok elkészíteni. Tárjátok szélesre az ablakokat, amíg sül, hadd irigykedjenek a szomszédok. 😀 

Tökmagos pogácsa

Az egy dolog, hogy mennyire jól áll a tetején a tökmag, viszont a belsejébe kerül némi krémsajt, amitől eszméletlenül puha lesz, így ezt a tippet nyugodtan jegyezzétek meg! 

Fotó: Szilágyi Nóra

Zé kedvenc pogácsareceptje

Pogácsa kolbásszal. Szerintünk ehhez nem is igazán kell semmit hozzáfűzni. 😀 Csak csináljátok meg, mert nagyon jó lesz nektek! 

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?