Hirdetés
Green Kitchen

A legmenőbb hot dog-receptjeink

Hirdetés

A legmenőbb hot dog-receptjeink

Hirdetés
Sokan úgy gondolnak a hot dogra, mint a legalapabb junk foodra. Pedig elképesztően jól variálható, cuccos kajákat lehet összetenni egy hotdog-kifliből és egy virsliből. Csekkoljátok a kedvenc receptjeinket.
Hirdetés

texasi tüzes hot dogja

Kolbász, rengeteg sajt, egy csomó chili, és ez még nem minden! Ha szeretitek a nagyon extra kajákat, akkor mindenképpen próbáljátok ki ezt a receptet. Vigyázat, nagyon csípős! 😉

hot dog

Chicago style – úgy, ahogy azt kell!

Az egyik legkülönlegesebb hot dog, ami az észak-amerikai országból érkezhetett. Mákos buci, hagyma, paradicsom, savanyú uborka, egy jóféle virsli, na meg persze egy jó adag mustár. Teszteljétek az eredeti Chicago style hot dogot!

hot dog

Sörben sült kolbászkákkal töltött hot dog

Ha nem sikerült választani az előző receptek közül, akkor csekkoljátok ez a különleges kolbászos verziót: sör, savanyúság és mindenféle extra hozzávaló. Úgy fest, hogy a német kollaboráció egy egészen zseniális ötlet.

hot dog

Marhahúsroládos hot dog

A világ egyik legnagyobb varázslata, mikor kettő az egyben kajákat tudunk kóstolni. Ebben az esetben egy hot dogról van szó, mégis hamburgert eszünk. Hát mi kellhet még…?!

hot dog
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások