Tiramisu-palacsinta
Úgy tűnik, letaszíthatatlan a trónjáról a pár hete megjelent tiramisu-palacsinta. Nem is csodáljuk, hiszen a szerkesztőség is rekordidő alatt pusztította el az utolsó morzsáig. Egy békebeli túrós palacsinta sem egy utolsó dolog, de ez a mascarponés töltelék új dimenziókat nyit a palacsinta-mennyországban.
Hagymás-sajtos tepsis krumpli
Már egy ideje ez a receptünk is benne van a top 3-ban, hiszen amellett, hogy eszméletlen laktató, az elkészítése is pofonegyszerű. Rakott dolgokból márpedig lehetetlen keveset készíteni, így még a másnapi ebédet is egy füst alatt letudhatjátok!
Sütőben sült rántott csirke
Nagy hagyománya van nálunk a Tamás által készített extrán ropogós sült csirkének a szerkesztőségi ebédeken, így csak idő kérdése volt, hogy recept is készüljön hozzá. Mivel nem olajban sül, már ezerszer egészségesebb, mint a hagyományos verzió, de ezt még egy frankó salátával is megfejeltük. Ha még több megúszós csirkereceptre éheznél, erre tessék!
Bundás alma fahéjas cukorba forgatva
A fahéj és az alma az idők kezdete óta jó haverok. Megszámlálhatatlan tortában, sütiben, pohárdesszertben és pitében eresztettük már össze őket. Most Zsolti nagymamája adta az ihletet egy fantasztikus retró recepthez, ami bizonyára mindannyiótoknak ismerősen fog csengeni…
Gyrosrecept, ahogy még nem ismerted
Valószínűleg nincs ember a földön, aki ne szeretné az egyik legnépszerűbb streetfoodot, a gyrost. Nem véletlen tehát, hogy a világ minden táján egymást érik a gyrosozók – a mennyiség ebben az esetben azonban inkább hátrányára vált ennek az amúgy fantasztikus kajának. Hogy nektek egész biztosan ne kelljen csalódnotok, elhoztuk az univerzum legkirályabb receptjét. A husi omlós és szaftos, a pita puha, a szószok pedig… még a nyál is összefutott a szánkban!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!