Extra húsos, vega, zöldséges, olaszos, paradicsomos kaják jönnek! Már most mentsd el a recepteket, mert tuti, hogy többször is el akarod majd készíteni őket!
Házi tésztás carbonara
Ha egy nagyon frankó carbonarát falnál, akkor most megmutatjuk, hogy készíts hozzá elképesztően finom tésztát. Tény, ez a recept kicsit munkásabb, mintha bolti tésztát használnál, de hidd el, nagyon megéri!
Pikáns paradicsomleves grillezett szendviccsel
Ez itt egy ízgazdag, pikáns leves, ami mellé egy sajttal alaposan megpakolt grillszendvics passzol – pont úgy, ahogy Ádám készíti! Dobd össze te is, imádni fogod!
Sültpadlizsán-saláta
Attól, hogy egy saláta könnyed, nem jelenti azt, hogy ne lehetne iszonyatosan finom! Készítsd el ezt a sültpadlizsán-salátát, és garantáljuk, hogy akkor is rákattansz, ha eddig nem rajongtál a salikért!
Grillezett zöldséglasagne csirkével
Odavagy a lasagnéért, de a széndhidrátot inkább elhagynád? Akkor itt van ez az abszolút fitt zöldséglasagne, ami annyira lightos, hogy akkor sem lesz lelkiismeret-furdalásod, ha repetázol belőle!
Fullextrás marhaburger
Naná, hogy egy korrekt hamburgerre nyáron sem mondunk nemet! Márpedig amit Ákos mutat, az pont ilyen. Kecskesajttal, szardellával, kapribogyóval, mindennel is alaposan megpakolt burger jön!
Házi bazsalikompesztós tészta
Szaftos, mégis könnyed tészta, ami tökéletes ebéd vagy vacsora lehet nyáron. Lilla pesztója annyira jól sikerült, hogy szerintünk érdemes egyből dupla adagot készítened, mert gyorsan el fog fogyni!
Brie sajtos-szárított paradicsomos besütött tészta
Ha szereted az extrán paradicsomos ételeket, akkor ezért rajongani fogsz! Dóri egy friss, paradicsomos, bazsalikomos tésztát hozott most neked, amit pikkpakk elkészíthetsz.
Padlizsánnal borított darált húsos rigatoni
Ebben a kajában benne van minden, aminek egy laktató nyári ételben benne kell lenni: paradicsomos mártásban úszó darált hús, sajt, padlizsán és tészta. Szaftos, villantós fogás, amit nagyon egyszerű elkészíteni akkor is, ha még kezdő vagy a konyhában!
Grillezett lepénykenyér rozmaringos camembert sajttal
A lepénykenyér igazi nyári kaja, és attól igazán jó, hogy bármivel ehetjük. Nóri most grillezett camembert sajtot pattintott hozzá és egy jó kis gyümölcsragut – szerintünk nagyon finom lett!
Citromos-mentás nyári babfőzelék
Elsőre lehet, hogy szokatlannak tűnik, hogy mentát és citromot is tettünk a babfőzelékbe, de hidd el, zseniális ízkombót alkotnak együtt! Vega is, fitt is – tuti, hogy ez lesz az új kedvenc főzeléked!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!