Hirdetés

7 nap 7 recept: brutálisan jó baconös kaják

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Curtis a szerelméről: Azt nem értem, hogy kíván meg engem valamikor is

A Testrisz nevű játékban a lányok a saját bőrüket vitték vásárra, míg párjaiknak az ő fejükkel kellett gondolkodniuk. Mikor talál a párod legkevésbé kívánatosnak? – szólt a kérdés, amire megdöbbentő válaszok születtek. Curtis először nem is tudott rá mit mondani, hiszen nem érti, hogy a párja, Judit miért találja vonzónak.

Előzetes: Galla Miklós is felbukkan a The Voice-ban (10.07.)

Egy ismerős arc fogadja a coachokat a The Voice színpadán, a humorista Galla Miklós lepi meg Curtiséket. A coachok csapatai megtelnek, így kiderül, kikkel folytatódik a tehetségkutató következő fordulója. Hogy pontosan kik lesznek azok, kiderül október 7-én a hatodik Válogató adásából, és másnap, október 8-én már újra versenybe is szállnak egymással a The Voice 7. adásban.

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

Vastag Csaba többször is harcba szállt alkoholproblémájával 

Az énekesnek több olyan pillanata is volt élete során, mikor felismerte, változtatnia kellene. Legutóbb például Zacher Gáborral beszélgetett el súlyos problémájáról. 

Miklósa Erika meglepő látogatót szállásolt el a vendégházában

Miklósa Erika kedves kis történetet osztott meg coachtársaival: egyszer egy váratlan vendég jelent meg az udvarukon, akiről azonnal kitalálta, hogy honnan is érkezhetett. A megfáradt utazót azonban nem küldte el, helyette inkább ideiglenesen befogadta.

Fülöp Denisának nem ez volt az első The Voice szereplése, Virág Timóteusék új családra találtak Magyarországon

A tehetsége miatt cikizték, Curtis most lecsapott rá. Fülöp Denisa néhány éve Romániában, a Voice Junior változatában már színpadra lépett. Virág Timóteus és családja Munkácsról menekült el az orosz-ukrán háború kezdetén. Itthon egy lelkipásztor lányai hívták fel a figyelmét a Voice-ra, ő pedig úgy érezte, lehet pont a tehetségkutatóba való jelentkezés adhat értelmet annak, hogy Magyarországra menekültek.

„Te nem vagy normális!” – a sztárpárok egymásnak esnek a Nyerő Páros villájában

Ma estétől újabb nyolc páros teszi próbára a szerelmét az RTL sztárpárshow-jában. Ezt a játékot nem lehet érzelmek nélkül játszani, és adódnak olyan helyzetek is, amikor felszínre törnek az indulatok: Vastag Csaba felesége torkaszakadtából kiabál, Curtis párja elsírja magát, Boráros Gábor pedig a kamerák előtt veszik össze szerelmével. Jön a Nyerő Páros 7. évad minden hétköznap este 19:45-től az RTL-en.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Ezeket láttad már?