Hirdetés

Békebeli édes hangulat uralkodott a múlt héten - ezek voltak a kedvenceitek

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Gyere az RTL-re játszani! Érkezik a Tippelj és vidd el!

A kereskedelmi televíziózás legrégebben műsoron lévő game show-ja keresi leendő játékosait az RTL vadonatúj műsorába.

Időjárás 2023-03-29

A Dunántúlon enyhébb lesz az éjszaka, északkeleten azonban 0, -2 fokig süllyedhet a hőmérséklet, miközben délnyugaton 7 fokra ébredhetnek. Csak gyenge és kisebb eső várható éjszaka.

A diákok interjút készíthetnek Newtonnal és megírhatják Kolumbusz Kristóf önéletrajzát ezzel az új tanulási módszerrel

Visy Zoltán és Mérő Bálint az oktatás jövőjével, a Redmentával érkeztek a Cápák elé, ami nemcsak a diákok számára teszi izgalmasabbá a tanulást, de a tanároknak is rengeteg időt spórol. Az online feladatlapkészítő weboldal vállalkozói 150 ezer euróért érkeztek a befektetőkhöz, amiért cserébe 4 százalék tulajdonrészt ajánlottak.

Borbély Alexandra nem tudta kinyitni a szemét az esőgéptől – kulisszatitkokat árultak el a színészek a Mellékhatás második évadáról

Többévnyi várakozás után visszatért a Mellékhatás! A csatorna első saját fejlesztésű heti sorozatának bemutatója 3 éve volt, így érthető, hogy nem csak a nézők, de a színészek is tűkön ülve várták a folytatást, de a 2. évad 1. epizódja mától elérhető az RTL+-on.

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Megható videón: így találták meg a mentőcsapatok a nemrég eltűnt autista kisfiút

Gergő hétfő délután tűnt el egy mözsi családi ház udvaráról: az egyik pillanatban még mesét nézett, majd a következő pillanatban kisétált a kapun, amit az óriási szélvihar nyitott ki. Közel 20 órán át keresték, még a Terrorelhárítási Központ is bekapcsolódott a mentőakcióba. A kisfiú édesanyja szerint az autisták tikkelnek, Gergőnek pedig az utóbbi három hónapban az volt a nagy tikkje, hogy mindig menni kell.

„Gazdaggá teszlek benneteket” – Lakatos István beszállt a Tetőhűtésbe

Balogh Levente egy jövőbeli üzleti lehetőséget ajánlott a Tetőhűtés vállalkozóinak, Lakatos István pedig arra kérte Istvánt és Pétert, hogy gondolják át eredeti ajánlatukat, és fókuszáljanak a magyarországi terjeszkedésre, mert az ő segítségével gazdag ember lehet belőlük.

A kórházi leletek alapján nem volt esélye a túlélésre, Soma mégis talpra állt a 25 ezer voltos áramütés után

A 16 éves fiú egy barátját akarta megmenteni, mikor őt is megrázta a nagyfeszültség. Szülei 2 hónapig bizonytalanságban éltek, sosem tudták, hogy a másnapot is megéri-e a gyermekük, mert a laboreredményei alapján az értékei élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Ezeket láttad már?