Hirdetés

Klasszik éttermi gyerekmenük otthon

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Micheller Mónika táskái több, mint 10 budai ingatlan árával vetekszenek

Mónika a Budai vár lábánál él párjával, Dinóval, egy fantasztikus panorámájú lakásban, ahonnan az egész várost látják. Nemrég költöztek be új otthonukba, aminek szinte minden részletét Mónika tervezte. A hálószobájuk mellett gardróbjára a legbüszkébb, ahol csak a táskagyűjteménye annyit ér, mint 10-12 budai ingatlan – saját bevallása szerint.

„A csúcson kell abbahagyni” – Nagy Feró visszavonulását javasolták a kanapéhuszárok

Volt, akiből nosztalgiát, volt, akiből őszinte döbbenetet váltott ki Nagy Feró megjelenése. Bár az énekes személyét illetően nem voltak egy véleményen a kanapéhuszárok, abban egyetértettek, hogy a „nemzet csótányának” ideje lenne nyugdíjba vonulnia.

Benne volt a levegőben a kiütés, de végigment Árpa Attila és Pintér Tibor meccse

A második elődöntőig nem volt nehézsúlyú meccs a 2023-as Sztárboxban, ahol végigment volna a négy menet, és ami azt illeti Árpa Attila és Pintér Tibor meccsén is lehetett számítani a kiütésre. Az első menet csak ráerősített erre az érzésünkre, ahogy Horti Gábor kommentátor mondta, egyik versenyző sem fárasztotta magát felesleges lábmunkával, de óriási erejű ütések indultak útnak, még ha az igazán pontos találatok várattak is magukra. A második menetben tovább zuhogtak a pörölycsapások, és a jobban védekező Árpa Attila fokozatosan fölénybe került, miközben szemmel láthatóan mindkét versenyzőnek rohamosan fogyott az energiája. A harmadik menetben alakult ki a legnagyobb különbség, Árpa többször is megfogta Tenyát, akire egy kemény sorozat végén rá is számolt a bíró, igazi megváltás volt a gongszó az ország legismertebb lovas színésze számára. A negyedik menetre meglehetősen kifogytak a szuflából a küzdő felek, Tenya olykor teljesen leengedte a kezét, de szerencséjére Árpa Attila sem volt már olyan állapotban, hogy nagy rohamokat indítson. Pontozásos győzelme így is egyértelmű volt, így az 52 éves producer-színész lesz Brasch Bence ellenfele a jövő vasárnapi nehézsúlyú döntőben.

Miller Dávid büntetést szabott ki a játékosokra, az Éden Hotel alfahímje pedig becserkészte Émit

Miller Dávid két fontos hírt is közölt az Éden Hotel játékosaival. Csengét az előző esti viselkedése miatt vette elő a műsorvezető, de nem ő kapott komoly büntetést. Négy másik játékos életét nehezíti meg Dávid retorziója a következő párválasztási ceremónián. Később a lányok Norbit szavazták meg az Éden Hotel alfahímjének, aki Émit hívta el egy luxusrandira. Este pedig újra kinyílt Pandora Szelencéje, ahol Szani ismét betámadta Fannit.

„Az tesz boldoggá, amit a pénzzel el tudok érni” – így gondolkodnak fényűző életükről A Város Királynői

Hétfő este a Fókusz után kezdődik az RTL vadonatúj műsora, A Város Királynői. Annának, Laurának, Mónikának, Violettának, Zsuzsinak és az anya-lánya párosnak, a Paulináknak bőven van mit a tejbe aprítaniuk, és nem szégyellik csillogó életüket megmutatni. Van, akinek már öt férfi kérte meg a kezét, de egyszer sem ment férjhez, és van, akit a Magyarországon élő görög üzletember párja hordoz a tenyerén, és senkivel nem cserélne életet. A forró helyzetek ebből a műsorból sem fognak hiányozni, például a pénzügyekben utazó Zsuzsa határozottsága és kíméletlen őszintesége nem egyszer fog problémát jelenteni a többieknek. Hogyan lettek ezek a hölgyek gazdagok, mit jelent számukra a pénz, és milyen értékeket tartanak fontosnak? 

Árpa Attila: Nem tartom annyira elegánsnak a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni vagy panaszkodni

„Semmi bajom.. de ezt csak azért mondom, mert Brasch Bence is itt van valahol” – mondta Pintér Tibor legyőzése után Árpa Attila, aki mindkettőjük szurkolóinak köszönetet mondott, majd a közönségből üzent valakinek, aki nagyon fontos a számára.

Éden Hotel: „A szextől bele tudsz valakibe szeretni” (12.04.)

„Szeretnélek figyelmeztetni, hogy ez a viselkedés nem megengedett és elfogadott a hotelben” – mondja Miller Dávid Csengének, aki elkeseredésében elsírja magát, később pedig Szani ad párkapcsolati tanácsot Zsófinak. Az Éden Hotel folytatódik hétfőtől csütörtökig 22:25-kor az RTL-en.  

„Kifizetődött minden belefektetett munka” – Neufeld Viki fitneszvilágbajnok, három éremmel tért haza Dél-Koreából

Nyolcéves kora óta a fitnesz körül forog az élete. Neufeld Viki 15 éven keresztül keményen dolgozott azért, hogy mostanra elmondhassa magáról: meghódította a világot. A WBPF világbajnokságán dobogóra állhatott, háromszor is. Dél-Koreából elhozott két arany- és egy ezüstérmet. A most 23 éves lány álmában sem gondolta volna, hogy ahány kategóriában elindul, annyi díjat zsebel be. A fitneszvilágbajnok balettel kezdte, majd akrobatikus rock and rollra váltott, aztán beleszeretett a gyerekfitneszbe. A mai napig hobbiként tekint a sportra, és ebben a szakmában is helyezkedett el, személyi edzőként segít másoknak elérni a vágyott alakot. 

Ezeket láttad már?