1.Tonhal saláta citrusos ropogós morzsával:
A frissen sütött tonhalnál kevés finomabb dolog van, de ahhoz érdemes egy picit közelebb lenni a tengerhez. Egy konzerv tonhalnak, lássuk be, a frisshez nem sok köze van, de szuper salátát lehet belőle készíteni, rajta citrusos, fűszeres ropogós morzsával (amit akár tésztára, vagy egy krémlevesre is szórhatunk). Receptért katt ide.
2. Nizzai saláta:
Na ezt a salit világszerte jól ismerik és hatalmas sikere is van mindenhol! Persze nem akármiért…egy olyan kajáról beszélünk, ami saláta létére nagyon tartalmas, tehát vacsira, de akár ebédre is teljesen ideális! Recept itt.
3. Csirkés tésztasali:
Annyira jó, hogy úgy tömhetjük magunkba a jobbnál jobb tésztasalátákat, hogy elhisszük, hogy közben valami egészségeset kajálunk! 😀 Mondjuk ez a csirkés verzió valójában elég egészséges lett, hiszen a brokkolin, a kaliforniai paprikán és a kétféle paradicsomon túl még csomó más frankó cuccal is teleraktuk. Katt ide a receptért!
4. Waldorf saláta kicsit másképpen:
Ha gyorsan szeretnétek valami könnyebb ebédet összedobni, akkor készítsétek el ezt a király Waldorf saláta variációt, ami tartalmasabb, mint az eredeti verzió, mivel hús is került bele. Recept itt.
5. Zöldsaláta újburgonyával:
Ez az újburgonyás sali tökéletes kísérő, de még akár önmagában is nagyon nagyon finom. A receptben az újburgonya sütőben sül ropogósra, de ez prímán megoldható egy forró serpenyőben, vagy akár még a szabadtéri grillen is! Katt a receptért ide!