Hirdetés

Ezek az italok tutira felmelegítenek a téli hidegben

Hirdetés

Ezek az italok tutira felmelegítenek a téli hidegben

Hirdetés
Ha már a fületeken jön ki a sok tea, de szeretnétek valamit, ami felhevít, hát ne is keresgéljetek tovább! Ebben az összeállításban nemcsak forró, de alkoholos és immunerősítő piákat is találtok, úgyhogy pakoljátok el a vízforralót, mert most egy darabig nem lesz rá szükség.
Hirdetés

Fűszeres alma-körte ita

Ebben az italban az a jó, hogy megcsinálhatod alkoholos és mentes verzióban is, ha esetleg a gyerekekkel iszogatnátok, vagy ne adj’ isten beteg lennél. Azt viszont jó, ha szem előtt tartod, hogy ez nem egy megúszós ital, legalábbis a hosszát tekintve semmiképp, ugyanis a kívánt eredmény érdekében 3 órát kell rotyognia a hozzávalóknak. 

Sütőtökös pite szirup

Oké-oké, ez nem ital, „csak” egy hozzávaló, de egyrészt azonnal karácsonyi hangulatba jössz tőle, másrészt nemcsak a kávédat dobhatod fel vele, de sütibe is isteni. Ráadásul ha csatos üvegbe teszed, hűtőben sokáig eláll. 

Házi forró csoki

Nincs tél forró csoki nélkül, hiszen mi lehetne meghittebb annál, mint egy bögre isteni forró mennyországgal bekuckózni a kedvenc könyveddel vagy sorozatoddal? Esetleg az, ha áthívod a barátaidat és megosztod velük is! 

Kardamomos datolyaturmix

Ha nem tudsz, vagy csak simán nem szeretsz reggelizni, ez a neked való smoothie! Ennél egyszerűbb a földön nincs, ezerszer izgalmasabb, mint egy banánturmix, pedig pontosan ugyanannyi időt és energiát igényel – megéri kipróbálni! 😉

Téli immunerősítő smoothie

Ez aztán az igazi vitaminbomba! Egyszerűen minden, de tényleg minden van benne, amire a testednek szüksége lehet ahhoz, hogy győzedelmeskedni tudjon a mínuszok felett. Ha megelőző jelleggel iszod a reggeli mellé, a kávét nyugodtan el is felejtheted, mert egész biztosan felpörögsz majd. 

Gyömbérszörp 

Ebben a receptben szintén az a jó, hogy nagyon sokáig eláll, ha a megfelelő körülmények között tárolod, plusz nincs jobb baciölő, mint a gyömbér. Ha pedig karácsony közeledtével kicsit megszaladtak a költségeid, egy szép csatos üvegbe töltve igazán kedves ajándék lehet bárki számára. 


Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?