Hirdetés

Ezeket a recepteket szerettétek a legjobban múlt héten

Hirdetés

Ezeket a recepteket szerettétek a legjobban múlt héten

Hirdetés
Ahogy közelednek az ünnepek, úgy kerestek rá egyre többet a nagy klasszikusokra. Nincs is ezzel semmi baj, de azért úgy intézzétek, hogy még rengeteg izgalmas karácsonyi recepttel készülünk nektek… ;)
Hirdetés

Azonnal puha mézeskalács

Ha van recept, ami nélkül ebben az időszakban nem lehet élni, akkor az a perfekt mézeskalács receptje. Ennek a sütinek pedig az az egyik hatalmas előnye, hogy hetekig eláll és egy szép fémdobozban, ajándéknak sem utolsó! Ha 100 százalékig biztosra szeretnétek menni, akkor videós segítség is van hozzá.

Azonnal puha mézeskalács

Erdélyi rakott káposzta

Tudjátok, hogy mitől erdélyi rakott káposzta az erdélyi rakott káposzta? Mert mi sem! 😀 Szóval ha esetleg tudjátok a titkot írjátok meg nekünk a Facebook-oldalunkra! Egyébként mint mindig, most is gondoltunk a vegákra, szóval azoknak sem kell lemondaniuk erről a zseniális ételről, akik húsmentesen étkeznek! 

Erdélyi rakott káposzta

Mézes krémes

Teljesen egyet kell értenünk Tamással abban, hogy a karácsony nem telhet el a nagy klasszikus, a mézes krémes nélkül. Bár nem a világ leggyorsabban összedobható sütije ez (vagy a legkevesebb hozzávalót igénylő…), de a végeredmény tényleg minden konyhában töltött percért kárpótolni fog! 

mézes krémes
Mézes krémes

Nyírségi gombócleves

Ezekben az esős napokban kevés dolog tud olyan jól esni, mint egy tányér tartalmas, gőzölgő leves. Lajos szerint borjúhússal az igazi, de természetesen mással is elkészíthető, a lényeg benne úgyis a sok-sooooook gombóc! 

nyírségi gombócleves
Nyírségi gombócleves

Sarkadi pecsenye

Aki diétázik, az véletlenül se kattintson, mert nem egy diétás fogás – hiába no, Sarkadon tudják, hogy mit értünk azalatt, hogy BRUTÁLIS. Jó hír viszont, hogy szinte alig kell hozzá valami, és másnapra sem veszít a bájából, így akár két napra is letudhatjátok az ebéd/vacsora kérdését. 

Sarkadi pecsenye
Sarkadi pecsenye

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?