Hirdetés

Rántott karaj, vajas kifli, energiagolyó - ezeket szerettétek múlt héten

Hirdetés

Rántott karaj, vajas kifli, energiagolyó - ezeket szerettétek múlt héten

Hirdetés
A nagy, húsvéti dínom-dánom után múlt héten a megúszós receptek hasítottak. Mutatjuk, mire kattintottatok a legtöbbet!
Hirdetés

Fűszeres rántott karaj

Egy sima rántott karaj sem utolsó dolog, de ha már előző este megálmodtátok, hogy ezt ennétek, készítsétek el Zsolti kakukkfüves-mustáros pácát, mert totál új értelmet ad az egésznek! Aztán már csak azt kell eldönteni, hogy mi legyen hozzá a köret… 

fűszeres rántott karaj
Fűszeres rántott karaj

Ganca

Ha van étel, amihez tényleg, de TÉNYLEG a világ legalapabb hozzávalói szükségesek, akkor minden bizonnyal ez az. De mint azt már rengetegszer bizonyítottuk, az egyszerű ételek sokszor a legnagyszerűbbek, szóval be ne dőljetek a puritán alapanyagoknak, mert isssssteni lesz! 

ganca
Ganca

Vajas kifli téliszalámival

Természetesen nem az történik, hogy egy félbevágott kiflit megpakolunk téliszalámival és csókolom, hanem előtte megmutatjuk, hogyan készül a perfekt, Lajos-féle vajas kifli. Nem fogunk hazudni, ez nem a rohanós hétköznapok receptje, de minden egyes rászánt percet megér. 

Vajas kifli téliszalámival

Meggyes energiagolyó

Figyeltek az étkezésre? Helyes! Akkor lessétek meg ezeket az energiagolyókat, amik két étkezés között nyújthatnak szuper átmenetet. Extra jó hír, hogy zéró konyhai tudást és eszközparkot igényel, így ha van 20 szabad percetek, teljes nyugalommal nekiállhattok. 

Meggyes energiagolyó
Meggyes energiagolyók

Állatkerti sós perec

Biztosak vagyunk benne, hogy egy csoport brit tudós már kimutatta, hogy a Városliget közelében nem lehet meglenni perec nélkül. És tudjátok, ez nem az a puha fajta, hanem a kicsit keményebb, rengeteg sóval, amit először le kell tépkedni, és csak utána jöhet a többi. 😀

állatkerti sós perec
Állatkerti sós perec

Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?