A gulyás egy, a levesnél sűrűbb, bográcsos étel, ami annak idején az Alföldről indult hódító útjára. Ma már sokszor összemosódik a gulyás és a gulyásleves, mi most összegyűjtöttük nektek a kedvenceinket.
Babgulyás
Ha a gulyást babbal is felturbózod, akkor egy extra laktató kaja lesz a végeredmény, aminek képtelenség ellenállni. Hideg tejföllel és friss kovászos kenyérrel egyszerűen verhetetlen!
Pandúrgulyás
A gulyás alapból egy cuccos kaja, de ez a verzió kimaxolja a laktató étel fogalmát. A pandúrgulyás önmagában bőven hozza azt, amit egy főételtől várunk, utána már csak egy lightos desszertnek marad hely. Előre szólunk, hogy fontold meg Zsolti tanácsát, miszerint ezt a változatot olyan napon kanalazd, amikor lehetőséged lesz ledőlni egy kicsit az ebéd után! 🙂
Csirkegulyás
Megemelkedett a szemöldököd a csirkegulyás hallatán? Pedig ez egy nagyon ütős kaja, és a legtökéletesebb példa arra, hogy akkor sem kell kétségbe esni, ha gulyást ennél, de épp nincs otthon marhahús. Zsolti megfőzte, mi megettük, és egy csepp sem maradt belőle!
Alföldi gulyásleves
Mivel a gulyás alföldi étel, egyértelmű, hogy az alföldi gulyásleves receptjét is megosztjuk veletek! Lajos nem spórolta ki a levesből a belevalót, kövesd a receptet, ígérjük, nagyon jó lesz!
Vegán gulyás
Milyen a vegán gulyásleves? A legnagyobb húsimádónk, Zsolti megmutatja, hogyan lehet olyan vegán levest összedobni, amit kanalazva eszedbe sem fog jutni a hús. Ez az étel a vegákat és a húsrajongókat is meg fogja győzni!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!