Hirdetés

7 nap 7 recept: gyors ebédötletek gyerekeknek, amiket elpakolni is könnyű

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Józan László: Nagyon féltem egy KO-tól

Józan László két dologtól tartott: attól, hogy megütik, és attól, hogy neki kell megütnie valakit. Amikor elkezdett készülni a Sztárboxra, az első ütései után még meg is állt és bocsánatot kért az edzőpartnerétől. Az rtl.hu-nak azt mondta, szörnyű érzés volt a barátja, Molnár Áron ellen ringbe lépni, ráadásul tisztában volt vele, hogy ellenfele jóval felkészültebb nála, a végkimenetelt illetően azonban sokkal rosszabbra számított. A színész ezzel együtt örül, nagyon jó kalandnak élte meg a Sztárboxot, és egy pillanatát sem bánta meg, mert éppen azokat a félelmeit sikerült legyőznie magában a boksz által, ami miatt az egészet elvállalta.

A Valami Amerika színészei felrobbantották a Sztárbox színpadát

A Sztárbox második elődöntöjének nyitányaként Földes Eszter, Brasch Bence és Ember Márk adtak elő zenés produkciót a Valami Amerika című sorozatból.

Nádai Anikó elárulta, hogyan buktatott le három gyilkost

Szombaton véget ért az RTL krimi-reality műsora, Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. Az ártatlanok a tűzceremónia utolsó pillanatáig izgultak a győzelemért, de Tapasztó Orsi és Szabados Ági végül meggyőződhetett Mohai Tomi ártatlanságáról. Nem sokkal a játék vége előtt egy hirtelen fordulattal Nádai Anikót száműzték a játékosok, aki, amíg ártatlan volt, végig vadászkopóként nyomozott, és három gyilkost is lebuktatott. Sokan kíváncsiak arra, hogyan – most a Fókusznak árulta el, mire figyelt a játéka során. Törőcsik Dani pedig azt mondta el, mi az az egy dolog, amit sajnál. 

Kalmár Paulina hosszú körmeivel kényezteti vendégeit a Vakaró Szalonjában

Kalmár Paulina édesanyjával, Pálfiné Szabó Paulinával pár hónappal ezelőtt megnyitotta Európa első és egyetlen Vakaró Szalonját, ahol hosszú körmökkel cirógatják, vakargatják a vendégeket. De ez még csak a kezdet, ugyanis ezzel – a Paulina nagymamája által ihletett – üzlettel az egész világot szeretnék bekebelezni.

A játék legújabb áldozata üzenetet küldött gyilkosainak

Az árulók egyöntetű döntés alapján választották ki következő áldozatukat. A levél címzettje, miután szembesült azzal, hogy el kell hagynia a játékot, üzent az árulóknak.

Árpa Attila: Nem tartom annyira elegánsnak a meccs után ebbe a mikrofonba okoskodni vagy panaszkodni

„Semmi bajom.. de ezt csak azért mondom, mert Brasch Bence is itt van valahol” – mondta Pintér Tibor legyőzése után Árpa Attila, aki mindkettőjük szurkolóinak köszönetet mondott, majd a közönségből üzent valakinek, aki nagyon fontos a számára.

„Ez ilyen Anikó-féle sztori, amit most lenyomtál” – Törőcsik Dani elméletétől az általa gyanúsított játékos álla is leesett

Törőcsik Dani az utolsó kerekasztal szertartáson minden lehetséges szálat igyekezett megmozgatni, hogy bent maradhasson a játék végéig. Éppen ezért egy nagyon összetett elméletet vezetett le a többieknek arról, hogy szerinte, ki lehet az áruló. „Nekem gyilkosként sem jutna eszembe egy ekkora csavar” – válaszolta erre a meggyanúsított híresség. 

„Az tesz boldoggá, amit a pénzzel el tudok érni” – így gondolkodnak fényűző életükről A Város Királynői

Hétfő este a Fókusz után kezdődik az RTL vadonatúj műsora, A Város Királynői. Annának, Laurának, Mónikának, Violettának, Zsuzsinak és az anya-lánya párosnak, a Paulináknak bőven van mit a tejbe aprítaniuk, és nem szégyellik csillogó életüket megmutatni. Van, akinek már öt férfi kérte meg a kezét, de egyszer sem ment férjhez, és van, akit a Magyarországon élő görög üzletember párja hordoz a tenyerén, és senkivel nem cserélne életet. A forró helyzetek ebből a műsorból sem fognak hiányozni, például a pénzügyekben utazó Zsuzsa határozottsága és kíméletlen őszintesége nem egyszer fog problémát jelenteni a többieknek. Hogyan lettek ezek a hölgyek gazdagok, mit jelent számukra a pénz, és milyen értékeket tartanak fontosnak? 

Ezeket láttad már?