Hirdetés
Green Kitchen

Háromfogásos őszi ebédmenü

Hirdetés

Háromfogásos őszi ebédmenü

Hirdetés
Most, hogy már kevésbé csábít a szabadba az idő, szívesebben szorgoskodunk a konyhában – meg persze kapcsoljuk be a sütőt. :D Kelleni is fog, mert ha meglátjátok, milyen desszerttel készültünk, azonnal meg akarjátok majd csinálni, de azért a többire se lehet panasz!
Hirdetés

Csatlakozzatok ti is az UNICEF #főzzagyermekekért kampányához: vendégeljétek meg a barátaitokat, vagy legyetek ti a vendégei másoknak, érezzétek jól magatokat, és támogassátok a világ legsebezhetőbb gyermekeit, ahogy mi is tesszük! Mutatunk néhány tippet hozzá!  

Sült paprikás karfiolkrémleves

Elég ránézni erre a levesre, és látszik, hogy egy tipik őszi étel. De nemcsak a színe csodálatos, hanem az íze is, ráadásul nyáron akár hidegen is fogyaszthatjátok. A sült paprika egyébként rengeteg ételbe felhasználható, és még a legegyszerűbb salátát is szuperül feldobja! 

Sült paprikás karfiolkrémleves

Libamájas-sütőtökös rizottó 

Ez aztán egy igazi fejedelmi főfogás! Az egy dolog, hogy van benne libamáj, de még libamell is elfért azon a tányéron a sok más finomság mellett! Ha fontos randi van a láthatáron, netán le kell nyűgözni anyósékat, ennél jobbat keresve sem találtok. 

Libamájas sütőtökös rizottó

Chai latte krémes temetőtorta

Bár tengerentúli ünnepről van szó, a halloween itthon is egyre nagyobb népszerűségnek örvend, miért ne ékesíthetné a vasárnapi asztalt egy ilyen látványos torta? A gyömbér, a kardamom és a szegfűszeg igazi őszi hangulatba hoznak majd, a gyerekek pedig beszállhatnak a díszítésbe! 🙂 

Chai latte krémes temetőtorta
Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?

Később módosíthatod a beállításaidat
Cookie beállítások