Háromfogásos pink menü a hosszú hétvégére
Céklás borjúraguleves
Ahogy Zsolt is mondja, a klasszikus húslevesek után a magyaroknál valószínűleg a raguleves áll a népszerűségi lista második fokán. Nem is csoda, hiszen általában nagyon könnyedén elkészíthetőek és tartalmasak. Ez most egy igazán különleges fogás, nemcsak a színe miatt, hanem mert borjúhúst használtunk hozzá, tehát tökéletes egy ünnepi alkalomra vagy a vasárnapi asztalra.
Céklával színezett pink tortelloni
A Nagy Tésztakönyv elkészülése alatt eszméletlen mennyiségű házi pasta készült a bázison, így azt hittük, egy időre köszönjünk, de elég volt a tésztából. 😀 Igen ám, de aztán jött Lilla, és elkészítette ezt a mascarponéval töltött, fokhagymás szószban lubickoló tortellonit, aminek utolsó falatjaiért a teljes szerkesztőség vérre menő harcokat vívott. Ha a hónapban csak egy új receptet próbáltok ki, ez legyen az!!!!!
Málnás-fehér csokis macaron
A macaron sajnos közel sem tartozik a legmegúszósabb desszertek közé, részben ennek is köszönhető, hogy a cukrászdákban igen borsos áron kínálják. Azonban ha van egy kis időtök (na meg türelmetek), ennek a málnás sztorinak minden egyes morzsája kárpótolni fog. Ha csajos hétvégét terveztek, vagy csak egy nagyon villantós vendégváró recept után kutattok, ez lesz az!
Ha tetszett a háromfogásos menü, csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!