Húsvétkor elmaradhatatlan a sonka, a tojás és a kalács, úgyhogy ezeknek biztosan az asztalon a helyük, de ha új recepteket is kipróbálnátok, akkor csekkoljátok húsvéti rovatunkat!
Medvehagymás zöldségfasírt
Mivel a hétvége első felében még tart a böjt, hoztunk egy húsmentes finomságot is. A medvehagymaszezon nem tart örökké, így érdemes még most elkészíteni ezt a tuti zöldségfasírtot. Ha pedig annyira bejött a húsmentes étkezés, hogy böjt után is tartanátok, akkor a hidegtálat is készíthetitek vega változatban.
Stefánia-dagadó
Ha nem tudjátok eldönteni, hogy melyik klasszikust készítsétek el, akkor legyen egyben a kettő! Lajos receptje tuti nem fog csalódást okozni, igazán kiadós ebéd lesz, és a baconfonat nagyon mutatóssá teszi.
Húsvéti hidegtál
A húsvéti hidegtálnak ott a helye az asztal közepén, hiszen minden van rajta, ami húsvéti kaja. Igazi retró vendégváró, így természetesen nem maradhat el róla sem a kaszinótojás, sem a sonkatekercs.
Húsvéti kalács
Ha húsvéti kalácsról esik szó, két táborra oszlanak az emberek: a sós és az édes kalács pártján állókra. Mi nem szeretnénk állást foglalni ez ügyben, inkább azt tanácsoljuk, süssetek mindkettőt! 😉
Kandírozott répás répatorta
Nincs is jobb egy szaftos répatortánál desszert gyanánt, főleg, ha megspékelitek egy kis kandírozott répával. Nemcsak a külseje lesz mutatósabb, hanem az ízét is izgalmasabbá teszi. Tökéletes húsvéti desszert, aminek az egész család a csodájára fog járni.
Ha tetszett a cikk, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!