Hirdetés

Hipszter bejglik házilag

Hirdetés

Hipszter bejglik házilag

Hirdetés
Az alap, hogy nincs karácsony bejgli nélkül, de úgy gondoltuk, a diós/mákos vonalat most meghagyjuk a nagyinak (úgyis övé a legjobb), mi pedig megőrülünk és újratöltjük a bejglit - szó szerint!
Hirdetés

Tökös-mákos bejgli 

Ez gyakorlatilag a már ismert tökös-mákos rétes újracsomagolva. A legtöbb bejglit nem a megúszós mappában kell keresni, ennél sincs ez másként, de ez ne szegje kedveteket, mert sokkal kevésbé nehéz, mint amennyire első blikkre tűnik! (Vagy a másodikra. 😀 ) 

Flódni-bejgli recept

Azon töröd a fejed, hogy mégiscsak diós bejgli lenne az igazi? De, ha jobban belegondolsz a mákosat többen szeretik? Lehet nem is kéne vacakolni, csak csinálni egy almás pitét? Na, erre mondjuk mi azt, hogy itt van kérem, mindhárom egyszerre! Bizony, jól hallottátok – katt és ámuljatok! 

Epres sajttortás bejgli 

Miért is ne gyúrhatnánk össze a nyári kávézgatások legjobb haverját egy téli sütibe? Elsőre ugyan furcsa lehet ez a kombó, de tökre működik. Aki pedig nem hiszi… hát járjon utána! A puding bejgli próbája az evés 😉 

Mogyorókrémes – banános bejgli 

Elvis kedvence, bejgliben. Mindenki tudja, hogy a banán és a mogyorókrém az egyik legédesebb és egyben legbűnösebb élvezet ezen a földön, de hát nem véletlenül. Isssssteni. Ha ez nem győzött volna meg, legyen elég az, hogy bruttó 10 perc alatt fogyott el a szerkesztőségben.

Hirdetés
Hozzászólások
Tovább olvasok
Hirdetés

Ezeket láttad már?