Hirdetés

Ezek a világ leghíresebb szendvicsei, te is készítsd el őket!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Kiderült, ki lett A Konyhafőnök 10. évadának győztese

A Konyhafőnök jubileumi évada rengeteg újdonságot tartogatott már a legelső casting naptól kezdve, azonban a verseny főnyereménye nem változott: a győztes a megtisztelő cím mellett 10 millió forintot is hazavihetett. Bár nagyon szoros volt a küzdelem, a zsűri végül megválasztotta Magyarország legújabb konyhafőnökét, aki elárulta, hogy ezentúl felemelt fejjel fog járni az utcán.

„Konkrétan megállt a forgatás, mert a húgom röhögőgörcsöt kapott” – Peller Anna és Peller Mariann A mi kis falunkban is testvéreket játszanak

A Peller testvéreket sokféle szerepben láthattuk már, de ami A mi kis falunk következő részében lesz, az még őket is meglepte. Pajkaszeg orvosnőjéhez ugyanis váratlanul betoppan a húga, akit ki más is alakíthatna, Peller Anna valódi testvére, Peller Mariann. Az egyik jelenet pedig annyira jól sikerült, hogy még a nevetést sem bírták abbahagyni.

Tamási Laura: Fly me to the moon (Frank Sinatra)

Tamási Laura a The Voice ötödik meghallgatásán Frank Sinatra Fly me to the moon című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Pásztor-Vancsó Viktor: Kislány a zongoránál (Koós János)

Pásztor-Vancsó Viktor a The Voice ötödik meghallgatásán Koós János Kislány a zongoránál című dalát adta elő. Nézd meg a produkciót!

Kiugrott a térde és óriási kínokat élt át Manuel a koncertjén, megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról

Manuel nagyon készült első nagy koncertjére, a bulinak azonban esés lett a vége. A The Voice coacha egyedül nem tudott lábra állni, hosszú másodpercekig csak ült a színpadon és üvöltött fájdalmában. A Fókuszban megmutatjuk, mi történt vele, miután levitték a színpadról és az is kiderül, hogy hogyan folytatódott az este.

Váradi Olasz olyan szerelmes a zenébe, mint a családjába

A 34 éves, nyolc gyermekes Váradi Róbert Márió, becenevén Olasz beleszületett a zenébe. Három évesen már zongorázott, 10 évesen pedig csatlakozott édesapja zenekarához, a Váradi Roma Caféhoz. Görgess lejjebb, és nézd meg a produkciót! 

Nézd vissza a The Voice ötödik adásának produkcióit!

A The Voice ötödik Válogatóján tizenhárom énekes szerette volna elérni, hogy a coachok megforduljanak a székeikkel. Ha kíváncsi vagy a produkcióikra, akkor görgess lejjebb és merülj el a dalokban.

„Senki nem lesz belőled!” – Miklósa Erika könnyek között idézte fel édesapja szavait

László Annamária félelmei feltépték Miklósa Erika sebeit, ugyanis ő is tele volt félelemekkel 36 éves koráig: „Azt gondoltam, hogy nem vagyok elég jó.” Erika coachtársai nem hittek a fülüknek a vallomás hallatán, ezért Curtis nem is hagyta annyiban a témát, majd öleléssel vigasztalta az operaénekesnőt. 

Ezeket láttad már?