Epres panna cotta
A panna cotta szerintünk az egy legtutibb olasz desszert (persze csak a tiramisu után!), amit elkészíteni sem nagy macera. Ezt a fincsi, epres változatot meg aztán pláne! Ha nem rajongtok a tömény édességekért, ez lesz a kedvenc nyári receptetek.
Málnás rakott, babapiskótás trifle
Ha létezne “elronthatatlan desszertek” toplista a világon, ez a trifle tutira dobogós lenne! Gyakorlatilag, ha megvagytok a málnaszósszal, csukott szemmel is meg tudjátok csinálni – persze csak ha nem féltitek a konyhapadlót és van egy kutya a háznál.. 😀
Puncspudingos kosárkák
Puncspuding ilyen csinos köntöst még biztosan nem kapott! Szuper vendégváró, ha nem pepecselnétek egy hatemeletes tortával, csak arra figyeljetek, hogy fogyasztás előtt 1-2 órát pihizzen a hűtőben.
Zöldbabfőzelék Lajostól
Mint azt bizonyára tudjátok, a bázison Lajos a főzelékügyi attasé és gyakran kényeztet minket a főztjével a szerkesztőségi ebédeken. Ha csak egyet kéne választanunk, biztosan nem tudnánk, szóval még jó, hogy nem is kell. 😀 Már csak az a kérdés, hogy mit főzzön a menzakaják következő videójában…? Írjátok meg nekünk!
Klasszikus eperlekvár
Ha hiszitek, ha nem, itt a megúszós eperlekvár recept!!! Bízzátok Nórira az ügyet és máris tengernyi időt spórolhattok meg, vaaagy készíthettek egy szuper piskótát, amibe már mehet is ez az isteni finom lekvár. Figyelem, fehér blúzban semmiképp se álljatok neki! 😀
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket a Facebookon, és kövessetek minket az Instagramon!