Levesek
Tárkonyos pulykaraguleves
Ha nincs kedvünk egy tartalmasabb főételt összerakni, akkor ezzel nagyon jól meg tudjuk alapozni az ebédeket. Gyorsan elkészül, és utánozhatatlanul finom.
A tél sztárja: gesztenyekrémleves
Télen minden leves recept aranyat ér, de ha az még gesztenyés is, akkor aztán pláne! Itt van egy szupergyors gesztenyekrémleves Nóritól, ami annyira egyszerű és mégis zseniális, hogy garantáltan ti sem csak egyszer fogjátok elkészíteni idén télen.
Főételek
Cime di rapa, a kihagyhatatlan dél-olasz kaja
Egy igazi dél-olasz tésztával sosem lehet mellélőni. A cime di rapa a Bari környéki éttermek elkerülhetetlen gyöngyszeme, szinte minden helyen meg lehet találni. Tök gyorsan készen van, és mondjuk az is biztos, hogy pillanatok alatt el fog fogyni!
Brokkolifőzelék juicy lucy kolbásszal
Brokkoliból nem sokan készítenek főzeléket, pedig nagyon egyszerű, és nem mellesleg elképesztően finom is! A kis Juicy Lucy kolbászkák pedig még nagyobbat dobnak rajta, és igazán izgalmassá varázsolják ezt a kb. fél óra alatt összedobható kaját.
Desszertek
Kamu tiramisu tejbegrízzel
A tejbegrízt legtöbbször csak reggelire készítjük, de mi lenne ha most egy egész desszert lenne belőle? Mondjuk tiramisu módra? És ha azt mondjuk, hogy a “tira-élmény” így is megvan? Akkor megcsinálnátok? Tudjuk, hogy igen!
Extra citrusos tart ricottával és csokival
Nagyon szeretjük a tartokat, mivel konkrétan mindenféle variációban finomak, de az a helyzet, hogy ezzel a recepttel most egyszerre több mindent is variáltunk! 😀 Képzeljetek el egy csokis tart alapot, amire került egy isteni finom narancsos töltelék, majd mindezt megkoronáztuk egy ricottás krémmel, narancsszeletekkel és csokiforgáccsal. Finom, édes, színes, mi kell még?