Hirdetés

7 nap 7 recept: klasszik karácsonyi kaják, avagy az ünnepi asztal sztárjai

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Már Vodafone TV médiaboxon is elérhető az RTL+ teljes kínálata

A készülék segítségével a Vodafone Magyarország előfizetői számára még egyszerűbbé vált az RTL streaming platformjának elérése.

Oláh Gergő csapata a legnagyobb világsikereket dolgozza át autentikus cigányzenével

Oláh Gergő 2012-ben Geszti mentoráltjaként nyerte meg az X-Faktor harmadik évadát. Modern Talking-feldolgozással indult csapata, a Roma Soul karrierje, de aztán inkább az autentikus cigány zene felé mozdultak, nagyrészt saját dalokkal. Aztán elérkezett 2023, amikor Geszti Péter ismét mentorált egy kicsit, így született meg a legújabb Roma Soul, a fiúk pedig most berúgták az ajtót új dalukkal. Az egyébként is zúzós Bruno Mars-sláger új lendületet kapott Gergőéktől. Boney M, ABBA, Queen, AC/DC-dalok mellett magyar slágerek is felcsendülnek majd a Roma Soul koncertjein.

Rémülten szaladtak a vendégek – magyar és lengyel ultrák balhéztak az Európa Liga-döntő előtt Budapesten

Székeket dobáltak, törtek-zúztak és mindent elhajítottak, ami a kezük ügyébe kerül. Megdöbbentő felvételek járták be az internetet, amelyen Budapest belvárosában készültek szerda délután, néhány órával a fővárosban megrendezett Európa-liga döntő előtt.

„Kérlek, maradj a székedben! Nem kell ez a feszkó!” – Istenes Bence kihúzta a gyufát az egyik játékos vőlegényénél?

Ramóna a Több vagy kevesebb? játékban szállhatott versenybe az értékes nyereményekért, előtte azonban szóba került a hőn áhított esküvő is. A közönség soraiban ülő vőlegény nézése után azonban Istenes Bence nem győzött szabadkozni.

„Egy egészen más világ lesz, egy túlvilági élmény” – Suhajda Szilárd az Everestet sosem adta fel

Suhajda Szilárd és Klein Dávid 2017-ben próbálta megvalósítani minden magashegyi hegymászó álmát: meghódítani a Mount Everestet. A Fókusz stábja is ott volt 5344 méteren, az alaptáborban, végül Szilárd egy nap után kénytelen volt lejönni a kettes táborból, Dávid pedig a rendkívül erős szél miatt hagyta abba a csúcstámadást. A Fókusz riportjában felidézzük, mi minden vezetett odáig, hogy Szilárd újra megpróbálja meghódítani az Everestet. 

Legelésző tevék és növényekkel borított Astoria – így nézett ki a mai Budapest 500 évvel ezelőtt

Egy néhány perces animációs film bemutatja Pestet a török hódoltság idején. Az Astoriát akkor még épületek helyett növények borították, de volt olyan budapesti tér, ahol évszázadokkal ezelőtt még tevék pihenhettek. Az nem kérdés, milyen a Váci utca ma, de vajon milyen volt 500 évvel ezelőtt?

Pintér Tenyát elkezdték idegesíteni az úszógumik – pár hónap alatt teljesen kigyúrta magát

Miután nem érezte magát könnyűnek a lovain, komoly edzésbe kezdett. Ennek köszönhetően Pintér Tibor, azaz Tenya, összesen 25 kilót fogyott az elmúlt hónapokban és sosem érezte még magát jobban a bőrében. A Fókusznak nemcsak arról mesélt, hogy mivel segítette a fogyását a sziklák emelgetése és favágás mellett, hanem azt is elmondta, hogy milyen szerep miatt gyakorol kardokkal napi több órát. 

Az RTL Magyarország 113 millió eurós árbevétellel zárta 2022-t  

A tavalyi év legnagyobb termékfejlesztése az RTL+ streamingszolgáltatás elindulása volt.

Ezeket láttad már?