Hirdetés

Múlt heti kedvencek: a különlegesség pörgött igazán

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

A kórházi leletek alapján nem volt esélye a túlélésre, Soma mégis talpra állt a 25 ezer voltos áramütés után

A 16 éves fiú egy barátját akarta megmenteni, mikor őt is megrázta a nagyfeszültség. Szülei 2 hónapig bizonytalanságban éltek, sosem tudták, hogy a másnapot is megéri-e a gyermekük, mert a laboreredményei alapján az értékei élettel összeegyeztethetetlenek voltak.

Redmenta (Telekom)

A Cápák között 12. adásának Telekom Digitálisan Tettrekész díjasa a Redmenta!

Balogh Levente elárulta, hogyan zajlik a kiválasztási folyamat Az álommelóra

Balogh Levente arra törekszik, hogy megbízható és szakmailag is felkészült elnöki asszisztenst válasszon magának. Tudj meg többet a kiválasztási folyamatról!

Trollkirály: Bocsánatot kért Istenes Bence

Istenes Bence az év egyik legnagyobb trollkirálya. Az X-Faktor műsorvezetőjét egy versenyző anyukája zavarában Puskás Petivel keverte össze. A videó egy hét alatt nézettségi rekordot döntött. Puskás Peti pedig rajongóit meghívta a Madách Színházba a Macskákra, aminek ő az egyik szereplője. Váratlanul Istenes Bence is megjelent egy csokor virággal.

Megérkezett a Mellékhatás 2. évadának első előzetese

Új évad, új élet, új ellenség. A Mellékhatás második évada hamarosan elérhető kizárólag az RTL+ felületén. Streameld reklámok nélkül, próbáld ki egy hónapig ingyen!

Ez nem egy titkárnői pozíció – íme az első képkockák Balogh Levente műsorából

Az elnöki asszisztensi pozíció egy komoly állás, ahol nem lehet valaki csak közepesen jó. Az álommeló – premier április 3-án, hétfő este 20:40-kor az RTL-en. 

Itt minden álmod valóra válhat – jelentkezz a Tippelj és vidd el! műsorába

Jelentkezz játékosnak az rtl.hu oldalán a világ egyik legnépszerűbb vetélkedőjébe, ahonnan értékes nyereményeket vihetsz haza!

„A neheze még csak most jön!” – interjú a magyar válogatott vezetőedzőjével, Marco Rossival

Interjút adott a Fókusznak Marco Rossi. A magyar válogatott vezetőedzője elárulta a stábnak, addig nem nyugszik, míg ki nem juttatja a magyar csapatot az Európa-bajnokságra. Rossi leleményes népnek találja a magyarokat, jól tudja, hogy a presszó kávéfőző gépet is egy magyar találta fel. Ez nélkülözhetetlen az edző életéből, hiszen saját bevallása szerint naponta képes meginni hat-hét csészével.

Ezeket láttad már?