Hirdetés

Lángos helyett a tökösebb recepteket kerestétek: íme a múlt heti kedvencek!

Tovább olvasok
Hirdetés

RTL.hu Hírek

Aranyhaj: íme Magyarország leghosszabb hajú kislánya

A világ leghosszabb hajú embere hat méterrel tartja a rekordot, a mi aranyhajunknak, a hatéves Málnának talán lehet esélye arra, hogy felnőtt korára utolérje a kínai hölgyet.

„Nagyon megrázó lesz, lelkileg nem volt könnyű ez az évad” – Borbély Alexandra a Mellékhatás folytatásáról mesélt

„Bertának nem lesz könnyű ez a második évad, semmilyen szempontból” – mondta a színésznő, aki nem is tagadja, hogy érzelmileg mennyire megviselte a forgatás. Sorozatbeli partnere, Adorjáni Bálint is elárult egy kis kulisszatitkot: „A Bertával való kapcsolatunk sokkal árnyaltabb a második évadban”. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

Borbély Alexandra és Nagy Ervin forró tánccal kerültek közel egymáshoz a Mellékhatásban

Berta végül beadta a derekát, és belevetette magát Annával az éjszakai életbe, arra viszont egyáltalán nem számított, hogy egy ismeretlen férfi próbálja meg az ujja köré csavarni. A Zolit alakító Nagy Ervin a táncparketten pörgette meg a felesége által alakított nőt, akin a kezei is elkalandoztak. A Mellékhatás második évadát keresd az RTL+-on!

„A vállalkozását egyikünk sem tudta értelmezni, de megláttuk Nadinban az értéket” – Balogh Levente megbízást adott a fiatal influenszernek

Csomós Nadin egy olyan hajgumit álmodott meg, ami megvédi a szórakozni vágyó lányokat a rájuk és az italos poharukra leselkedő veszélyektől. Az influenszer vállalkozó az rtl.hu-nak mesélt a Cápák közöttben szerzett élményeiről és a termékéről, ami nem igazán nyerte el a nagyhalak tetszését. Moldován András és Balogh Levente kendőzetlenül elmondták, mit gondolnak Nadin vállalkozásáról. 

L.L Junior megtörten nyilatkozott a Fókusznak: semmilyen ítélet sem hozza már vissza Dávidkát

Senki sem bűnös Dávidka háláláért – ez derült ki szerdán az utolsó bírósági tárgyaláson. L.L Junior kisfiát több mint három éve gázolta halálra egy autó. A kisfiú az anyuka barátnőjének a kezéből húzta ki magát, hogy bátyja után rohanhasson, amikor halálra gázolta egy autó.  A tragikus balesettel kapcsolatban először az édesanyát, később annak barátnőjét gyanúsították, de ma végleg pont került az ügy végére. Az édesapát, L.L. Juniort a Fókusznak telefonon sikerült elérnie.

Régóta szerette volna, ha feleségével egy helyen dolgoznak, most mindketten a rácsok mögött vannak

34 éve házasok, mégsem érzik úgy, hogy a házasság börtön lenne számukra, még akkor sem ha a rácsokon belül vannak. Péter és Katalin ugyanis egy olyan házaspár, akik mindketten a rácsok mögött, a Szombathelyi Országos Büntetés-végrehajtási Intézetben dolgoznak.

A Cremediq sikersztorija: tökéletes fúzió jött létre Balogh Levente és Pallagi Edina között

A Cápák között negyedik évadában mutatkozott be Pallagi Edina és a Cremediq kozmetikai termékcsalád. A vállalkozónő hiteles személye és szakértelme azonnal lenyűgözte Balogh Leventét, aki befektetési ajánlatot tett neki, és saját szépségipari termékeinek fejlesztésébe is bevonta őt.

Budai Zsuzsi újra reflektorfényben, igaz most kutyái szerepeltek egy kiállításon

Budai Zsuzsi igazi álomnyaraláson volt a Seychelle-szigeteken. A 2009-es Miss Universe Hungary győztese már másodszor járt a kelet-afrikai paradicsomban, de továbbra sem tud betelni a szigetország szépségeivel. Imádja az ottani állatokat, óriásteknőst etetett banánnal és kóbor kutyákat fogadott be. Itthon is 8 jószág várta vissza, köztük két golden retrievere, Kiwi és Füge, akikkel már kiállításon is járt idén.

Ezeket láttad már?