A tökéletes leves után jöhet a jó kis főétel!
Bécsi szelet tökéletes sült krumplival
Habár az eredeti változatot borjúdióból, a comb egyik izomcsoportjából készítik, mi, magyarok mégis a sertésszűzből készült változatot érezzük inkább a magunkénak.
Fejtettbab-leves
Gyerekkorában Nóri nagyon sok ilyen vagy ehhez hasonló levest evett, a legjobban még forrón, rengeteg zöldséggel és tejföllel szerette kanalazni. Ha szeretnétek, akkor dobjatok bele a főzésnél valami príma füstölt csontot, ami fantasztikus alapízt ad majd a leveseteknek.
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!