Nem tudom, mit főzzek – Csicseriborsós shakshuka és pulykás rakott karfiol
A zöldséges kaják minden pénzt megérnek!
Csicseriborsós shakshuka
A shakshuka a Közel-Kelet lecsója, amit most egy kis csicseriborsóval és az SK saját készítésű fűszerkeverékével turbóztunk fel. Ehettek hozzá egy kis pitát vagy kenyeret is, de mi magában is simán bepuszilnánk.
Pulykás rakott karfiol
A magyaros rakottakat is meg lehet oldani kicsit fittebb formában, ezért választott Ákos pulykamellet és tejföl helyett joghurtot, na meg a rizsből is visszavett egy kicsit, így a szénhidráttartalma sem vészes. Főleg, ha ezt a mennyiséget hat adagra bontjuk…
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon! Ha nem éritek be ennyivel, akkor irány a rendszeresen frissülő Pinterest-profilunk, vagy a naponta izgalmas anyagokkal jelentkező Viber-csatornánk!