10 őrülten finom kaja novemberre
Ezekkel az ételekkel az asztalodon nincs olyan hideg, esős novemberi nap, ami ne lehetne szerethető!
Süt kolbász házi ajvárral
Ennek a kajának nem kell külön reklám, az illata abszolút eladja! Persze sokáig nem lesz ideje pózolni a tányéron, mert amennyire finom, el fog fogyni rekordidő alatt!
Brezírozott báránylábszár
A brezírozás folyadékban való lassan sütést jelent, amitől elképesztően omlós és puha lesz a hús. Nem kétperces kaja, de nagyon megéri rászánnod az időt!
Sült csirkecomb kelbimbóval
Ákos receptje akkor is meg fog győzni, ha kelbimbótagadó vagy! A csirkemell helyett most a méltatlanul háttérbe szorított csirkecomb kapta meg a főszerepet, mellette pedig a fetás, tökmagos kelbimbó feszít.
Sütőtökös curry
A curry és a sütőtök meglepően jól működnek együtt egy tányéron, úgyhogy itt az ideje kipróbálnod Ádám receptjét! Szaftos, extra zöldséges, rizzsel tálalva nagyon korrekt ebédet vagy vacsorát villanthatsz.
Káposztás harcsa
Simán beillik ünnepi kajának is ez a káposztás harcsa, de semmiképp se várj vele az év végéig, tarts főpróbát most! Ez nem a light szekció, hanem egy cuccos, magyaros étel, amitől szélesebb lesz a mosolyod!
Tejfölös-kolbászos-babos pizza
A pizzát nem lehet megunni, mi sem tudjuk, úgyhogy itt a legújabb receptünk, ami egy jó kis cuccos, őszi pizza! Van rajta kolbász, hagyma, bab, tejföl, meg persze sajt, nem kis mennyiségben!
Sáfrányos rizottó lazaccal
Ez a kaja nem egy gyorsrizs, de nem is olyan az íze. 🙂 Zsolti megint egy nagyon király ételt főzött, ami bármelyik hétvégén, még ünnepekkor is megállja a helyét, ha valami extrábbat ennél.
Csirkés penne sütőtökös-zsályás szósszal
Nem csak a diétázók kedvence lesz ez a csicseriborsóból készült penne! Elképesztően jól fűszerezett, pont annyira sajtos, amennyire kell, és pont annyira szaftos, amennyire a csirkemellnek és a tésztának jól áll.
Fűszeres rántott karaj
Ahány háztartás, annyiféle rántott hús, na de eeeez a változat szerintünk viszi a prímet! Zsolti fűszeres rántott karaja abszolút dobogós a rántott húsok versenyén, csekkold te is, és mentsd el a receptet!
Rántott töltött gombafejek
A rántott gomba már magában, mindenféle csavar nélkül is finom, de mi most vittünk, vagyis tettünk bele egy kis extrát! Fokhagymás-petrezselymes juhtúróval töltöttük meg, mellé pedig tartárt kanyarintottunk – zseniális lett!
Ha tetszett a toplista, akkor csekkoljátok a videóinkat, exkluzív tartalmakért pedig lájkoljatok minket Facebookon, kövessetek minket Instagramon és Tiktokon!